Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie bezdomni

bezdomni ludzie w taka pogodę to mają ciężko

Polecane posty

Gość ludzie bezdomni

jakbys była bezdomna to zamiast kliknia w neciku siedziałabys teraz w jakims kanale cipłowniczym, albo paliła ognicho na działce

Gość zawsze moga się wziąć za
robote

Gość IlonaCórkaRybaka
U nas na działkach mieszka bezdomny. Wcale nie jest bezrobotny. I w sumie bezdomny tez nie.

noe pierdol głupot. W Warszawie w okolicach wyścigów sa hotele robotnicze gdzioe kazdy może wynająć pokój za ok 400 zł na misiąc i masz wszystkie media w tej cenie. Wielka mi filozofia pójść nawet na ciecia na budowe i zarobić sobie ok 1200 zł. I na mieszkanie mu starczy i na żarcie ale jak ktoś woli żebrać na centralnym a potem wszystko przechlać to niech gnije po kanałach. Mi ich nie jest żal bo sami sobie wybrali taki los. Poprostu za robote im sie nie chce wziąć

Gość dla wasz wszystko jest
czarne lub białe. Nie macie pojęcia, ilu wśród bezdomnych jest chorych, fizycznie i psychicznie, ilu ma problemy emocjonalne. Nie każdy z nich SAM SOBIE WYBRAŁ TAKI LOS.

Gość ggghhgghhghghg
bo na tym forum w wiekszosci to ludzie mają cos z garem nie tak. dlatego uciekajcie stad

Gość niera zto jest błędne koło
nie masz adresu zameldowania nie istniejesz dla pracodawcy, urzędu miasta, fiskusa... nie ma cie!!!!!

Gość uczuciowy człek
" I na mieszkanie mu starczy i na żarcie ale jak ktoś woli żebrać na centralnym a potem wszystko przechlać to niech gnije po kanałach. Mi ich nie jest żal bo sami sobie wybrali taki los. Poprostu za robote im sie nie chce wziąć " Takiś mądry kurwa to nie daj Boże ciebie coś takiego spotka .... nie kazdy bezdomny jest nierobem