Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość journee4

Boje sie angazowac w ta relacje! Czy mam racje?

Polecane posty

Gość journee4

Poznalam faceta ktory rozstal sie 5miesiacy temu z dziewczyna po 4 latach .Ona go zostawila dla innego. czy mam prawo do niepokoju? Boje sie angazowac ..zawsze ona moze na niego skinac palcem i znowu do niej poleci.. Boje sie gdyz zawsze dostawalam po dupie i z zadnym facetem nigdy mi sie nie udalo. Nie chce znowu cierpiec

Gość no to sie z nim tylko spotykaj
a nie odrazu angazuj ... zobacz czy masz podstawy aby ladowac emocje w cos co ma sens .. to chyba logiczne

Gość journee4
Ok ale jak ocenic czy mozna mu zaufac czy nie..czy poleci do bylej czy nie? kazdy mi mowi aby sie z nim spotykac ale sie nie angazowac..ok ale ciezko sie nie zaangazowac np po pol roku spotykania sie. mam wylaczyc serce? Zawsze mam pecha:( Znajac moje szczescie zaangazuje sie a on po roku do niej wroci..

Gość znalezc nowego
towar przechodzony nalezy do macanta. poszukaj wolnego i bez takich problemow.

Gość spotykaj sie z nim na stopie
kolezenskiej nie pozwalaj na calusy itp bo to zbliza, a jak jestes taka uczuciowa to juz w ogole poplyniesz i narobisz nadzieji. rob tak zeby omijac niebezpieczne sytuacei majacych doprowadzic Cie do zaangazowania bez wczesniejszej pewnosci co do jego intencji czy gdy bedziesz mu nieufac ....

Gość journee4
no tak...tylko ciezko znalesc teraz kogos w wieku 28-30 lat bez jakiejs przeszlosci...No chyba ze bede szukala wsrod 18-20 latkow..

Gość ta to zwiaz sie z nim z braku
laku .. :o bardzo madrze jestes mloda - wszystko sie moze zdarzyc a Ty zajmij sie zyciem a nie zastanawaianiem sie czy napewno wszyscy fajni faceci sa zajeci czy porypani emocjonalnie bedzie to bedzie i tyle ..

Gość journee4
ale on nie jest zajety ani porypany emocjonalnie....tylko jest po rozstaniu i dlugoletnim zwiazku...i nie mowie ze biore go z braku laku! Podoba mi sie ..tylko mam obawyyy...mam go skreslic bo byl kiedys w zwiazku z kims? Za to mam go karac? ja tez bylam w zwiazku,krotszym...jednak sie boje bo jestem osoba wrazliwa Szkoda ze nie wszyscy potrafia czytac ze zrozumieniem:(

Gość wiec skoro juz wsztsko
wiesz bo taka madra jestes i doswiadczona to czego tu chcesz? 🖐️

Gość albo inaczej
skoro on jest taki wporzadku- to moze z Toba jest cos nie tak ? neurotyzm hm ?:)

Gość journee4
no i nie jestem najmlodsza..mam28 lat

Gość journee4
moze i neurotyzm ale tez wrazliwosc...moze nie nadaje sie do zwiazku

Gość Masz racje...
..a ja mam dosc....zycia.!.🖐️