Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tłusta lochaaaa

ktora tez nie moze dopiac kozakow

Polecane posty

Gość tłusta lochaaaa

??? czy jestem sama ze swoja grubaśną nogą ? bede musiała kupic jakies relaksy chyba ://///

Gość tłusta lochaaaa
a moze wiecie gdzie mozna kupic takie kozaczi na tezsza nozke, a nie na patykowate nogi ?

Gość ..hihi
no ja teżżadnych nie mogę dopiąć, nawet tych w które inne dziewczyny nawet i jeansy zmieszczą :-( Ale w tym roku jest mda na botki, więc mam problem z głowy ;-)

Gość tłusta lochaaaa
no to straszne :( ja juz straciłam nadzieje, przymierzanie tych butów to droga przez mękę

Gość zolzaa
zapinasz je nizeji wciagasz juz zapiete ja tak robie

Ja też mam trochę z tym problem, mimo że mam proporcjonalną stopę i łydkę. JA kupuję buty albo ze wszytym trójkątem z gumki, albo wiązane od góry do dołu z suwakiem z boku, albo luźniejsze modele, które ma np daichmann.

raz miałam kozaki na duży obcasie...dopięłam się ale omal nie zwichnęłam nogi(ja paraduje w adidasach nie w obcasikach) i od tej pory omijam kozaki szerokim łukiem:D ale życzę powodzenia:D

Gość Wodny_Elf
A na mnie zawsze leżą jak ulał :D :P

Gość tłusta lochaaaa
wiecie, zdaje sobie sprawe, ze jestem przy kosci, nosze rozmair 42 i te łydy mam oblesne, no ale czy to znaczy, ze nie mam prawa kupic takich butów jakie mi sie podobają ? w ogole jak wstyd w tym sklepie, jak nie moge dopiąc butów :/// na sama mysl o zakupach jestem chora i pewnie wezmę pierwsze lepsze, ktore bedą pasować, a nie takie ,ktore będą mi się podobać