Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w szoku78

kupujecie w przecenach w tesco???

Polecane posty

Gość jestem w szoku78

ja wczoraj zajrzalam do tego kosza z przecenami i normalnie sie zdziwilam ze az takie fajne przeceny są. Ze tak sie pochwale co wybrałam. Tampony OB 16 sztuk które normalnie kosztują okolo 17 zł zapłacilam za nie jakies 2zł Tampony bella 8 sztuk+ 12 wkladek gratisowych które normalnie kosztują 8 czy 9 zł zapłacilam za nie 1,13zł!!! Krem sudocream na odparzenia dla mojego dziecka który normalnie kosztuje 24 kupiłam za 11zł!!! No maskra jakas. A i produkty te nie są przeterminowane ani nie mają zadnych wad na opakowaniu itd.

Gość IlonaCórkaRybaka
Ja zawsze latam po przecenach.

Gość svvrtyhjm
kupuje jezeli nie jest przeterminowane i wszystko jest ' ok ! ! ! pozdrawiam

Gość jestem w szoku78
nie wiecie moze dlaczego oni wystwiaja to w takich cenach? czy ktos tez juz kupowal w przecenach w tesco?

Gość 76834r6783r3uytruwe
to niby czemu sprzedaja je za bezcen?

Gość jestem w szoku78
tak w ogole to w sklepie byla kobieta która zapytala sie jakiegos kierownika czy moze sobie wejsc na magazyn i poszperac w wyprzedazy!!! i ją wpuscil pajac

Gość wiela paka
a jak ! najlepsze są promocje i przeceny! ja kupialm w pt w tesco mleko lowickie 2 % za 1,39+czyli o polowe mniej....wiec wziełam calz karton....i srajtasme...wiela pakaaaa velvet tez prawie o polowe mniej. pozdr

Gość aszpaytra
ja kupiłam paste do zębów tescową miętową za 1,50 bo akurat kasy nie mam i zostałam zmuszona.Okazało sie że pasta jest super i jestem zaskoczona, niczym nie różni sie od blend a med albo colgate serio. Te pasty po 6, 8 zł to płaci sie za marke i reklame --mówię wam. Pasta tescowa w tych tubkach zielonych, błękitnych i chyba jeszcze tam inne czyszczą zęby i ładnie pachną, zostawia świeży oddech.

Gość LadyMorgana33**
zdarza mi się -tez kiedys kupiłam tampony jakos smiesznie tanio -chyba się skuszę na tą pastę do zębów*tesco*