Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewag

karuzela na lozeczko

Polecane posty

a czy ktos sie moze wypowiedziec o karuzelach na lozeczko kupowac, nie kupowac? jesli tak- to jaka? nie wiem czy mojemu synkowi sie to spodoba/ przyda- czy to tylko nabijanie kasy sprzedawcom

mój bardzo lubił. ale nie te wszystkie wycudowane elektroniczne ze spiewem ptaków i elektronicznymi melodiami tylko taką zwykłą , nakręcaną z pozytywką

Moja lubi do tej pory (ma prawie rok), choc teraz bardziej szarpie ją i bawi się miśkami na karuzeli niż wsłuchuje w melodyjki.

Mój lubi melodyjkę z karuzeli bo widzieć to jeszcze nie widzi. Ale szybsciej usypia jak mu włączę melodię jakąś.

Gość lulsonka
też się zastanawiałam, mam taką wypasioną ze śpiewem i miśkami, mała słucha i ogląda ( mce) wniebowzięta, czasem jest nawet 40 minut spokoju, a czasem tylko 10 - na sniadanie czasu starczy

ok- widze ze sie jednak sprawdza- wiec podpowiem kolezance co sie pytala, co ewentualnie mi moze kupic w prezencie :) ladniusia jest np. ta z fisherprice rainforest- no ale ta muzykka klasyczna to mnie rozwala nie wiecie czy jest opcja z normalnymi kolysankami czy melodyjkami? nie mam zapedow by moj maly byl jakims mozartem czy innym bethowenem :)

Gość mama klaudii
my mamay te z fp . las deszczowy tez sie martwiłam mta muzyka powazna ale moja mała ja lubi strasznie :) a małpa robi furore jak sie zbliza to jest taki smiech ze szok :) z tej serii to jeszcze moge ci polecic mate edykacyjna świetna i mała yeż zachwycona :) kupilismy ja jak miała ponad miesiac teraz ma prawie 6 i dalej sie w niej bawi ( codziennie w niej siedzi) zdecydowanie u nas dobrze wydane pieniadze :)

a maja w tej karuzeli jeszcze inne, normalne opcje muzyczne?

Gość mama klaudii
właśnie nie jest tylko muzyka powazna :( ( mozart, betchowen i bach) i las tropikalny

Gość mama klaudii
beethoven matko zmęczona jestem

Gość hhhhhhhazggzgz
słyszałam że takiemu noworodkowi NIE POWINNO SIE wieszac karuzeli nad lozkiem.