Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

gdzie profesjonalnie i nie drogo można przedłużyć rzęsy w Opolu? poprosiłabym o numer telefonu salonu jak ktoś ma

Gość ... o właśnie
Ja się tak tylko wtrące... też myślałam o przedłużeniu rzęs, bo widziałam na żywo efekty i są na prawdę powalające..... Ale zastanawia mnie jedna rzecz, czy nie boisz się, że np. coś pójdzie nie tak, nie wiem np. okaże się że masz jakieś tam uczulenie na ten klej, czy jak to się tam nazywa i ci rzęsy wypadną bezpowrotnie. Bo ja się strasznie tego boję, a przecież przed przedłużeniem kosmetyczka nie robi żadnej próby uczuleniowej. Różnie to może być z preparatami chemicznymi. Np. na farbach do samodzielnej koloryzacji włosów, zawsze pisze że trzeba zrobić wcześniej próbę uczuleniową?

Ja dostalam zapalenia spojowek od rzes.Przeczytalam ze firma ,ktora wynalazla rzesy i kleje,ktore jako jedyne maja wszystkie atesty nawet te ktore u nas sa nie wymagane nazywa sie nova lash.Niestety byly za drogie,bo za pierwsze zalozenie w Gdansku chcieli 900zl.Zrobilam wiec innej firmy i po mniej wiecej miesiacu zdjelam ,bo starsznie piekly mnie oczy.Mialam zalzawione i zaropiale.Oczywiscie nie jest powiedziane ,ze kazdy moze miec problemy po zalozeniu.Sa osoby,ktore moga nosiic najtansze i nic im nie jest.Na szczescie w moim miescie odkrylam nowy salon gdzie zapisalm sie na rzesy nova lash.

Jeżeli jesteś alergikiem to nie radzę eksperymentować z takimi rzeczami.Jednakże przedłużenie rzęs to jak najbardziej polecana przeze mnie rzecz. Ja na samym początku też miałam pewne obawy przed tym zabiegiem. Jednak przed podjęciem decyzji udałam się na bezpłatne konsultacje do Studio Kleopatra, gdzie Pani Madzia dokładnie wyjaśniła mi wszystkie wątpliwości i wytłumaczy dokładnie na czym polega zabieg. Tak naprawdę nie ma się czego bać, tylko trzeba wiedzieć gdzie się udać, aby obsłużyli Cie profesjonaliści.

jeśli chodzi o atesty to każdy produkt musi je mieć! inaczej nie może być dopuszczony do sprzedaży A uczulenie można mieć dosłownie na wszystko. NIE MA kosmetyków, na 100% pewnych że kogoś nie uczulą! jeśli chcecie zafundować sobie zabieg przedłużania rzęs sprawdźcie referencje kosmetyczki, poproście o pokazanie swoich prac (zdjęć)