Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o nie o nie o nie o nie o nie

Wstydzę się iść do ginekologa, bo ...

Polecane posty

Mam 18 lat, nigdy wcześniej nie byłam u ginekologa. Nie współżyję z nikim, ale niestety mam problem. Mam upławy. Dość dużo i o intensywnym zapachu.... I teraz wstydzę się iść do ginekologa, bo choć się wcześniej umyję, to i tak zanim tam dotrę to one znowu się pojawią i ginekolog pomyśli że się nie umyłam ... 😭 Co ja mam zrobić? Chciałabym się wyleczyć sama, ale nie wiem nawet jak!!! Co zrobić???

Gość zapierdzielaj
jak najszybciej, takich jak ty to on widzi dziennie 10000 i nic go nie zdziiwi, jak chcesz zyc idz jak najszybciej.... bo to powarzna sprawa.

prosze o pomoc. w tym miesiacu spoznil mi sie okres dwa dni. trwal normalnie- od zeszlego czwartku do tej srody) . jedak wczoraj zauwazylam u siebie nieznaczne bo male plamki,zabarwione na kolor lekko pomaranczowo brązowy. to wyglada na sluz przedowul. ale ewidentnie sa tam slady rozrzedzonej krwi. czy ktos mi moze powiedziec co to moze byc? dodam ze kochalam sie z mezem 3 dni temu,ale nie sadze by cos sie uszkodzilo. nawet test zrobilam na wszelki wypadek- negatywny. prosze o pomoc!!!

po to jest ginekolog żeby Cie wyleczyć z tego, on już na pewno takie przypadki widział wiec to na nim wrażenia nie zrobi, nie powie Ci, że sie nie umyłaś bo on bedzie rozumial, ze to wynik infekcji, którą masz... chyba zdrowie jest wazniejsze niż wstyd prawda? Nie denerwuj się, im później pójdziesz tym gorzej. Może pogadaj o tym z mamą i pójdziecie razem? To też kobieta przecież, pewnie nie raz miała podobne problemy...

Gość Idź Idź Idź
Musi Cię zbadać, to ważne. W przyszłości warto zainwestować w np. Lactovaginal i od czasu do czasu zastosować. Więcej tu: http://www.lactovaginal.pl/

niee, raczej trudno byłoby mi rozmawiać z mamą o tym.... nigdy nie rozmawiałyśmy na intymnie tematy... niestety... :(

to może czas zacząć ;) przeciez Cie nie zje co nie? a może nie bedziesz sie tak martwiła i bala tej wizyty u lekarza. uwierz mi, ze jak miałam pierwszą taką rozmowe z mamą to myslałam, ze sie ze wstydu spale, ale ona mi uświadomiła, ze przeciez obie jestesmy kobietami i to nic strasznego ;) a jak nie mama to moze jakas koleżanka, ktora juz byłą u tego lekarza by poszła razem z Tobą?

Właśnie też myślałam o jednej koleżance bo to śmiała dziewczyna i otwarta .. no i ona też mi się zwierza z bardzo intymnych spraw... Tylko najgorzej to zacząć.... Oczywiście chciałabym to wyleczyć, bo się z tym czuję okropnie i ten zapaszek mi zalatuje :o okrrropne ... Jak bym miała kasę to bym poszła prywatnie do jakiejś pani ginekolog... ale nie chcę wyciągać od mamy pieniędzy i zostaje mi ten stary czop z ośrodka ... :(

ktoś napisał że jej się okres spóżnia 2 dni. kobieto, mi się spóznia już 6 miesięcy :D nie żartuje ;P

Gość nie przejmuj się
to tym bardziej się nie przejmuj, załóż wkładkę higieniczną, a w kieszeń weź chusteczki nawilżane do higieny intymnej, jak zdejmiesz majtki za parawanem u gina to się podetrzesz i odswieżysz, ja tak zawsze robię on nie będzie cię tam wąchał, słowo ! jak bada to się nie pochyla i nie zagląda barzdziej niż potrzeba, a badanie trwa bardzo krótko nie ma się czego wstydzić, on niejedno już widział np. w czasie porodu wiele kobiet robi kupę i siku i dla gina to nic dziwnego

dobrze, to chyba tak zrobię. Raz kozie śmierć.... najwyżej stamtąd ucieknę i już nigdy więcej go nie zobaczę. Dzięki dziewczyny za wsparcie, ale dla mnie to na prawdę wiele znaczy :)