Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem sam

dlaczego mi sie zdaję że wy wszystkie lecicie na kasę?

Polecane posty

Nie, po prostu żadna go nie chciała, więc zamiast stwierdzić "jestem do dupy" stwierdził, że lecą na kasę. Bardzo możliwe też, że autor się po prostu obraca w takim, a nie innym środowisku, gdzie blacharstwo jest na porządku dziennym.

niektóre lecą, moja ciotka do swoich synów "tylko biedoty do domu nie przyprowadzajcie", ale lepiej mieć własną kasę niż liczyć na faceta, żeby potem nie usłyszeć, właśnie taki tekst że się na kaskę poleciało

Gość BOGOLLL
co to byc kasa i blahara? ja byc człowiek interesa...jak to byc cos ładne to ja dac 2 koza i 1 krowa za to...

Gość Linka ...
jestem sam - oczywiście nigdy nie wpadniesz na to, że Twoje prostactwo, wulgaryzm i język rynsztokowy nigdy nie przyciągnie normalnej kobiety .. Chłopie naucz się chociaż zadawać pytania... :O Bo Ty ewidentnie nie znasz języka polskiego nawet ... :O jesteś dowodem w sprawie ... jako argument: każdy nieudacznik posługuje się wymówką "kobiety lecą na kasę" wracaj do mamy, niech Ci grzywkę poprawi ... :P

Gość BOGOLLL
dobra ...dodac jedna kobieta jeszcze....

Gość BOGOLLL
ale ta co najbardziej śmierdziec krowa kupa

Gość Linka ...
jestem sam - i nie pluj tyle, bo się spocisz ... mama się zmartwi...

Gość jestem sam
Linka ... o ho ho gówniara mądra przez internet nie robi na mnie wrażenia stawiam bańkę że masz pysk brzydszy niż twoja własna dupa

Gość Linka ...
jestem sam - i oczywiście lecę na kasę .. hahahaha ... Ucz się ... chociaż poziom podstawówki może osiągniesz ... :O A kobiety szukaj w szkole specjalnej ...

Gość jestem sam
lecisz na kasę blacharo i problem właśnie w tym że z twoją paszczą to najwyżej na bezrobotnego masz szansę :-)

Gość BOGOLLL
LInka ty latac??? ja cie chciec ...ty patrolowac moje stado z wysoka...ty byc dobra żona..ja cie bzykac co dwa księżyce...uuuuuuuu

Gość lestekaaa
Możemy zaprzeczać lub nie. prawda jest taka, że jest gro kobiet, które ponad wszystko cenią sobie grubość portfela potęcjalnego kandydata na chłopaka i męża. Wbrew pozorą nie jest ich tak dużo, natomiast one bardziej rzucaja sie w oczy. Dobrze ubrane, umalowane z ognikiem w oczach i nie tylko. Kobieta zadbana i mająca trochę więcej w głowie niż tak zwana "blachara", nie jest dla mężczyzn tak atrakcyjna To mężczyzna tworzy pewienien stereotym, kobieta w swej naiwności do tego stereotypu dąży...

Gość Linka ...
jestem sam - nie mój dr nie jest bezrobotny .. jest pracoholikiem raczej ... i z pewnością nie żali się na babskim forum ... :O

Gość BOGOLLL
u mnie kobieta smarowac sie błoto i kozia kupa...odstraszac lwy i hiena A ja miec wielka czarna fajfusa i kobieta mówic że ją kohac a nie za krowa i koza mnie kohac

Gość Linka ...
lestekaaa - śmiem zaprzeczyć ... Zawsze stać mnie było na to, aby wyglądać ... Ale zawsze dbałam też o rozwój intelektualny ... skończyłam dwa fakultety ... i nie wmówisz mi, że taki głąb, co nie potrafi się posługiwać językiem polskim jest odrzucany przez panny, przez braki finansowe.. Mój dr miał potencjał intelektualny... a pieniądze ma teraz ... Natomiast kobiety, o których mówisz oczywiście są .. tylko, że to są kobiety z pewnością nie dla facetów z potencjałem ... Taki nawet nie będzie chciał z takowymi rozmawiać ... Bo niby o czym? :O

Gość jestem sam
lestekaaa więc odpowiedź to "zdaję mi się" a winni jesteśmy my sami mężczyźni , ciekawe... interesuje mnie to dlaczego kobiety dzielą mężczyzn na ludzi sukcesu i nieudaczników a same siebie tak nie oceniają, no bo nie istnieje kobieta-nieudaczniczka , nawet nie ma takiego słowa w słowniku?

Gość jajestemtego
Wcale nie rpawda moj duzo zarabia i na nic nie dostaje od niego nie prosze sie i lubie miec swoja kase co mi z jego kasy mam wieksza satysfakcje jak wiem ze za swoje ciezko zarobione pieniadze cos kupuje a pozatym to nie ma na kogo leciec

Gość jest w słowniku
kobieta nieudaczna :D

Gość BOGOLLL
ten kraj byc do dupa...nikt sie targowac...moja wracac do angola i latac z wielka czarna fajfusa na wierzhu ...bo tu zimno i mi sie kurczyc i robic mała czarna fajfusa

Gość jestem sam
Linka HAHAHHAHAHHAAAAA jaka ty doskonała jesteś, jesteś w raju co? orgazm zaraz , tutaj nikt nie zweryfikuje twoich ściem

Gość Lady Night
Ja nie lecę. Zabroniłam "Mojemu Mężowi", który dzisiaj na mnie nie czekał jak wczoraj prosiłam pod nr 15, jeździć tirem:) To dla jego dobra. I jego kariery:D

Gość taka prawda jest
że większosc społeczeństwa to bubki które lecą na wielkie cyce i blond włosy oraz plastikowe lale, które leca na kase. Skoro sie obracasz w takim towarzystkie to współczuje. Nie wymagaj jednak że kobiecie bedzie imponował leń i niedorajda życiowa, tak jak napewno żadnen normalny facet nie byłby zainteresowany dziewczyną bez ambicji.

Gość Linka ...
jestem sam - ale za to Twoje braki nawet w języku polskim są bardzo widoczne ... i nie wymagają weryfikacji .. :D

Gość Lady Night
Ja myślę, że inteligentny ciągnie do inteligentnego, wrażliwy do wrażliwego, ciekawy do ciekawego.

Gość Linka ...
jestem sam- zatem kobiety znające język polski możesz już oblepić łatką "lecąca na kasę" bowiem z pewnością nie będą zainteresowane .. :D

Gość jestem sam
Linka nudna jak śmierdząca s.r.a.k.a się robisz

Gość BOGOLLL
Ja byc wielce inteligentny...polski uczyc sie 20 księzycy...ja cwiczyc wymowa z koza i krowa bo kobiety byc za gupia

Gość lesterkaaa
nie chodzi o dwa fakultety....Znam osoby wykształcone. ale głupie życiowo. W życiu należy znaleść złoty środek. Ja tego jeszcze nie znalazłam.. Nie należę do głupich, ale jestem zbyt ładna i niezależna, by mężczyzna , który mnie interesuje zainteresował się mną na serio...Powiedzmy sobie szczerze: mężczyzna musi czuć się potrzebny. My kobiety jesteśmny wyemancypowane ... dajmy się sobą zaopiekować!!!! Zeszłam trochę z tematu , ale świadomie...

Gość Linka ...
Kolejna zbyt ładna i inteligentna ... to kolejny stereotyp, jak ten tytułowy ... Faceci nie boją się takich kobiet ... przecież ... :O

Gość lesterkaa
Linka -Ty jsteś właśnie dowodem tego o czym wspomniałam...Potwierdzasz regułę stereotypowego myślenia facetów...