Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ronn

Czy ja ją kocham?

Polecane posty

Jestem z nią prawie rok. Przez pewien czas (pół roku) nie byłem w stanie określić się co do niej czuję. Potem jednak stwierdziłem, że chyba ją kocham i powiedziałem jej to. Teraz jednak mija kolejne pół roku i sam już nie wiem, czy jest to kobieta, z którą chcę spędzić życie. Jej uczucie do mnie jest przytłaczające. Nie spodziewałem się, że może tak być. Trochę męczy mnie już ten związek, czuję się uwiązany, brak mi swobody. Są też pewne problemy między nami. Ona mnie kocha na zabój, daje mi to codziennie odczuć. A ja ... coraz częściej zdarza mi się flirtować z innymi kobietami, nagminnie oglądam się za innymi na ulicy, coraz częściej myślę o zdradzie, ale powstrzymam się od tego na pewno. Z drugiej strony - gdy nie widzę jej kilka dni to zaczynam za nią niesamowicie tęsknić. Gdy zasypiam zawsze myślę o niej i wtedy mi jej najbardziej brakuje. Jestem o nią bardzo zazdrosny, mimo że nie mam powodów do tego. Gdy pomyślę sobie, że mogłoby jej w moim życiu nie być, to aż mnie skręca. I sam już nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. Czy ja ją kocham? Czy to przywiązanie?

Gość bo ownie ja kochasz
ale chcialbys wiecej swobody. i hce ci sie czegos nowego, a z drugiej strony, to co zbudowlaiscie, jets takie bezpieczne i wasze, nie?

Gość jdjjdjdiew
jak ona cie kopnie w dupsko to zrozumiesz, wiesz ze ja masz i ci za dozbrze. niech dziewczyna cie rzuci i znajdzie kogos kto bedzie wiedzial co czuje.