Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stephenie

Pryszcze - proszę o radę

Polecane posty

Gość stephenie

Mój problem to rozprzestrzeniające się po całej twarzy, a nawet plecach - pryszcze. Nigdy nie miałam z nimi problemów, a nagle jakieś 3 miesiące temu zaczęły pojawiać się tak obficie, że na prawdę zaczęłam się martwić. Początkowo stosowałam toniki ziaja, under20, lecz gdy nie przynosiły efektu, maseczki, które również nie pomogły (no może minimalnie). Nie chcę ich wyciskać, ponieważ słyszałam, że wtedy na miejsce 1 wyciśniętego pryszcza pojawi się 5 nowych. Najwięcej mam ich pod grzywką, bardzo mi przeszkadzają, gdyż nieładnie wyglądają i bolą. Maskuje je korektorem antybakteryjnym, pudrem, lecz czasami nawet to mi nie pomaga. Chciałabym bardzo prosić doświadczone panie, czy nawet panów, o podanie mi nazwy jakiś dobrych i skutecznych toników, czy jakiś efektywnych receptur. z góry dziękuję, pozdrawiam :)

Gość bbrruukk
po pierwsze zlikwiduj grzywke ,chociaz w domuu ,i smaru j spirytem

Gość wez se
poszukaj na kafe. Nie dosc ze pryszczata to jeszcze leniwa na maxa! Wpisz temat "tradzik" i wywali Ci tyle stron, ze dowiesz sie wszystkiego

Gość stephenie
szukałam. i maseczek i wszystkiego , nic nie pomogło. Proszę o powstrzymanie się od obraźliwych sugestii , bo to nie jest miłe