Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berberysica23

jestem w cazy i nie wiem co dalej POMOCY

Polecane posty

Gość berberysica23

wpadlam z facetem on mnie zostawil....nie chcialam dziecka ale co zrobic staralam sie pogodzic z tym niby poronilam w 8 tyg w nocy wszystko ze mnie runelo duzo krwi pelno skrzepow poszlam do gina stwierdzil poronienie nie chcial zrobic usg!!(byl to gin na nfz) gadal ze macica sama sie oczysci minelo od tego czasu 6 tyg nic nie utylam ale odczuwalam takie objawy ciazowe poszlam prywatnie do lekarza po usg dowiedzialam sie ze ciaza sie rozwija wybieglam stamtad w szoku powiedzcie czy dziecko bedzie jakies chore skad wtedy tyle tej krwi skrzepow pomocy

Gość naucz się pisać po POLSKU
głupia cipo

Gość
o Ja pierdziele ! Szok. Pierwszy raz spotkałam się z taka sytuacją. NIe powiem Tobie nic o dziecku, bo nie wiem. Idź do dobrego prywatnego lekarza. Opowiedz cała sytuację na pewno zrobi Ci odpowiednie badania i powie "co jest zgrane" A większosc ginekologow z nfz to glupie ciule !! bo jak nie placisz to nie robią wielu badań i za cięzko im otworzyć gębę zeby powiedziec co się dzieje ;/

Gość jagoddddddda
Moze ciaza byla blizniacza 2 jajowa i przezylas poronienie jednego dziecka moze to glupie co napisalam ,ale tylko to mi przyszlo do glowy idz dziewczyno do innego lekarza nawet prywatnie na pewno wszystko bedzie dobrze prosze mi nie jechac za to co napisalam to mi przyszlo do glowy nie wiem czy to jest mozliwe nie chce nikogo w blad wprowadzic zmnien lekarza powodzenia

1. Wpaść to możesz do studni... Kto jest gin? Polskie znaki piszemy wciskając z literą lewy alt. Zdania rozpoczynamy z wielkiej litery. O interpunkcji przeczytasz tu http://pl.wikipedia.org/wiki/Interpunkcja 2. Skąd my do chuja mamy to wiedzieć? Jesteśmy tylko głupimi forumowiczami a nie lekarzami. Byłaś u lekarz to trzeba się go było spytać.

Gość nnnnnnnnjjjjjjjcccccccc
skoro stwierdził ze ciaza sie rozwija to napewno dał skierowanie na podstawowe badania krwi ,wiec badanie napewno wykluczy lub potwierdzi ,pozatym po tylu tygodniach usg napewno juz by wykazało,dla pewnosci zrob badanie podstawowe ,a i usg wykaze czy rozwija sie prawidlowo

raczej tak---> odpierdol się od ludzi nie piszemy tu wypracowań, rozprawek, ani prac licencjackich tylko rozmawiamy jesteś może jakimś skończonym idiotą? Na gg też tak rozmawiasz?

13:31 [zgłoś do usunięcia] a mi to wisi raczej tak---> odpie**ol się od ludzi nie piszemy tu wypracowań, rozprawek, ani prac licencjackich tylko rozmawiamy jesteś może jakimś skończonym idiotą? Na gg też tak rozmawiasz? 1. To że nie piszesz tu wypracowania nie zwalnia z poprawnego pisania w języku polskim. 2. Nie używam gg. 3. Nie odpierdolę się!

Gość berberysica23
ciaza blizniacza to nie byla bo przy pierwszej wizycie mialam robone usg