Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety tak już mam

Dlaczego muszę tyle cierpieć

Polecane posty

Boże pomóżcie, ja już nie daję rady... Mam dość ciągłego upokarzania, obwiniania. Mój chłopak oskarża mnie o wszystko co złe... za to, że rodzice są alkoholikami, że nie pozwalają mi na wspólne wyjazdy, że nie mam 18 lat by robić co chcę, że jestem zazdrosna. Uważa iż jestem zazdrosna o każda dziewczynę nawet w telewizji... To nie jest zasrana prawda. W żartach do mnie przeklina, ale mnie to nie bawi. Jest moim jedynym wsparciem, jedyną osobą, która daje mi mały promyczek nadziei, że kiedyś odejdę od tej toksycznej rodziny. Ja ciągle płaczę i robię wszytsko by było idealnie, dlaczego mi to nie wychodzi. Dlaczego ja się tak wszystkim przejmuję... Nie mam ochoty do życia.

Gość ty po prostu dostałaś okresu
musisz zmienić tampon

Gość olllllaaaaaaaa
jakos nie widac,ze cie wspiera pakujesz sie wzwiazek z jakims nie wartym ciebie kolesiem,zeby sie urwac z toksycznej rodzinki,ale zle robisz jak koles przeklina do ciebie nie pomaga ci oskarza cie o wszystkoe nie jest ciebie warty nie pakuj sie z nim w zwiazek na stale bo odejdziesz z jednego bagna do drugiego

Gratuluję mądrości !

Gość dziecko czy on na pewno
jest wsparciem dla ciebie? według mnie to głupi gnojek który kocha tylko siebie

Olej dziada, zostań ninja! A na poważnie, czas z nim się rozstać. Nie sądzę abyś była masochistka i z uporem dalej brnęła po kostki w błocie jakie wokół ciebie tworzy twój arore-pomidore. I proszę nie bredź o miłości bo to parodia i dziecinada. Czas skończyć!