Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8898jjiu

a mówicie że tylko kobiety to materialistykiPoznałam faceta lat 29..

Polecane posty

Gość 8898jjiu

Facet po studiach ale bez prawka bez samochodu zarabiający 1000zł mieszka w wynajmowanym mieszkaniu wstarej kamienicy(kawalerce)i ciągle mnie podpytywał czy ja mam mieszkanie..SPotykaliśmy się 3 miesiace ale wiecznie czułąm że sprawdz amój stan posiadania...Jak mu powiedziałam że nie mam nic.A mam dopiero 23 lata koncze studia to zerwał i napisał że nie pasujemy do siebie bo on to szuka takiej zaradnej kobiety z "jajami"No masakra a on był mega zaradny i miał straszne jaja skoro nawet prawka nie byl wstanie zrobić:O I dobrze bo dzięki temu trafił mi sie facet z jajami i z mieszkaniem:)

Gość co za patafian

Gość NobertDeRiro
Kazdy chce jak najlepiej dla siebie, ale ten to byl porazka ... aczkolwiek mozliwe, ze pasowaliscie do siebie, skoro dla Ciebie wazne, ze nowy facet ma "jaja" i mieszkanie. Prowokacja.

Gość 8898jjiu
zz tym nowym facetem to specjalnie tak napisałam...taka parodia jego zachowania..Ja z nim byłam miło jego "biedy" i nie przeszkadzało mi to..Pozatym ja mam 23 lata on już miał prawie 30....i nie dorobił sie abstolutnie niczego a śmiał wymagać

Gość NobertDeRiro
Widocznie byl taki pasywny, ale pamietaj, ze to Polska. Ja mieszkam teraz za granica i minimalna wyplata tutaj to 6000zl na reke, wiec kazdego stac na samochod, prawko, mieszkanie. W Polsce minimalna to 800zl na reke, wiec sama widzisz.

Gość hi he ha
eheheh, uśmiałam się :D "on to szuka takiej zaradnej kobiety z "jajami"No masakra a on był mega zaradny i miał straszne jaja skoro nawet prawka nie byl wstanie zrobić " spoko ;)

Gość 8898jjiu
co Cie tak rozbawiło?:O

Gość jestes blachara skoro prawko
dla ciebie wazne