Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delight.one

Motylki - przerost łechtaczki

Polecane posty

Gość delight.one

Mam tak zwane `motylki` i bardzo mi sie one nie podobają uważam że to wygląda brzydko i nieciekawie, mam chłopaka od 8 miesiecy i boje sie jego reakcji na nie . Wstydze sie tego i jest mi z tym źle i niewygodnie . Pomyślałam wiec może o tym że może to sie da jakoś zmiejszyć do normalnego rozmiaru. Tak żeby wszystko sie chowało. Wydaje mi sie że wtedy bd czuła sie lepieje i już nie bd sie tak krępowała. A tak na marginesie słyszałam ze to sie chłopakom podoba ale nadal nie mam przekonania że tak jest. Może ktoś z was słyszał na czym polegają takie zabiegi , miał styczność z nimi .? Może ktoś mi poradzi co mam zrobić ? Pozdrawiam

Gość bolts and nuts
ale po co jakiś zabieg skoro te motylki nie mają wpływu na twoje zdrowie to nie rób zabiegów a jeśli chłopakowi sie nie spodobają to daj mi znać to ja ci strzele minetke

Gość libriaaa
Sama mam cos podobnego, ale jakos nigdy specjalnie sie tym nie przejmowałam:) Operacja plastyczna łechtaczki- klitoroplastyka

Gość kafeteryjna ryjna ryjna
Mówisz o dwóch rożnych rzeczach w temacie, a post jest o jednej. Co z tym przerostem łechtaczki?

Gość kokoszanelllll
ja nie mam ale jak mój facet zobaczł moja cipke to powiedział że jest piękna bułeczka a nie jakieś motyle i dzyndzle fujjjj to jego opinia z tego co czytalam na forum wielu mężczyznom to nie przeszkadza a nawet wolą motylki od bułeczek rzecz gustu jesli nie zaakceptujesz to możesz zrobić plastyke pochwy

Gość do kokoszanelllll
Powiedział ci tak, bo jesteś jego dziewczyną. Jakby skrytykował to by był idiotą. Ja uważam, że lepiej jak cipka jest bardziej rozbudowana, a nie jak u małych dziewczynek.

Jeśli składasz się tylko z cipki to może być problem bo gusta są wszak różne, jednak gdy masz coś więcej do zaoferowanie to nie jest to ani wada ani zaleta.

Gość dwegwrgr4g
chlopakom nie podobaja sie te flaki miwedzy nogami , jezyk im sie w tych glizdach plącze. najlepsze sa schowane buleczki