Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada_

Moja mama wyrzuciła mi tabletki anty...

Polecane posty

Gość prujesz sie przeciez z obcymi
po co ci piguly skoro nie masz fafeta? probujesz sie na imprezach?

Gość Ada_
tłumaczę ze anty nie tylko sa do zabezpieczania!!!!!!! wam tylko jedno w glowie!!pajace!!

Zapewniam, że nie tylko jedno ale... tabletki ANTYKONCEPCYJNE, jak sama nazwa wskazuje, przeznaczone są przede wszystkim do zapobiegania ciąży więc rozumowanie wydaje się całkiem logiczne :) PMS masz, żeś taka nerwowa? :)

Gość Ada_
pprzede wszsytkim ale nie tylko...a jak ktos nie wie to niech sie nie wypowiada..nie nie mam pmsu...

Z czystej zlosliwosci jak wspomnialam:) Kumpeli tesciowa tez tak ogon truje, a biedna dziewczyna ma matke umierajaca na raka i sama sie o wlasne zycie boi. Skoro komus brak wrazliwosci to chyba tak tez go trzeba traktowac? Bez zadnego trzymania za raczke? Sloik ma 21 lat, cale zycie przed nia i co ma zrobic teraz? Siedzi w domu z matka ktorej sie widocznie nudzi i szuka zajecia.

Wytłumacz swojej mamusi , że to jest Twoje życie i Ty zadecydujesz kiedy będziesz miała dziecko a jeżeli jej się tak spieszy żeby mieć wnuka to niech se sama zrobi dziecko i wtedy będzie miała zajęcie i może się odpieprzy od Ciebie. Wiesz co? Współczuje Ci nie wyobrażam sobie żeby moja matka mi miała rozkazywać kiedy będe miała dziecko... Musisz coś z tym zrobić. Pozdrawiam. A co do JAROSŁAWA to nawet jeżeli by się puszczała to co z tego? Nie twój interes więc po jaką cholere się wpier*** frajerze?

Gość olala78
wiesz co, dziwna to jest dla mnie sytuacja, Twoja mama chce żebyś została samotną matką czy co? ja rozumiem jakbyś miała stałego chłopaka przez długi czas, ale tak zrobić dziecko dla dziecka? wiem że łatwo powiedzieć ale się nie przejmuj, rób swoje, bierz te pigułki i mamie nie pokazuj. na dziecko przyjdzie jeszcze czas a na typów w stylu Psikutasa nie zwracaj uwagi, on tego na serio nie pisze a Ty się przejmujesz Psikutas idź się nabijać gdzie indziej :)))

Gość tabsy
kochana jeseli chodzi o to ze ci mama tabletki wyrzucila to przesada i sama musisz z nia pogadac na spokojnie..ale pamietaj ze to hormony..takze biegnij do apteki po nastepna paczke zeby ja kontynuowac do konca cyklu przynajmniej...takie przerywanie w srodku cyklu moze spowodowac zaburzenia hormonalne a nawet torbiele..

Matka jej na bruk nie wyrzuci, bo kto jej tego wnuka urodzi? Szkoda dziewczyny.. Tylko sie umeczy do czasu az bedzie mogla sobie sama pomieszkac. Chociaz teraz pewnie w Pl ciezko wynajac mieszkanie samemu. A porozmawiac nie mozna? Przetlumaczyc ze wstyd matce byc moze ze corka byc moze samotna matka?? Nie wiem jak to u moherow, sama mam normalna rodzine

Jej Wysokość Flądra, nie chodzi o wyrzucenie ale o nakręcanie niesprzyjającej atmosfery... Przecież lepiej nie rozmawiać wcale niż awanturować się z domownikiem. Mohery są przeciwko pozamałżeńskim stosunkom a już napewno dyshonorem jest gdy dziecko mohera ma nieślubne dziecko- nie w tym zatem problem... Moim zdaniem to przypadek psychiatryczny (bez obrazy) bo to szkodzenie własnemu dziecku...

Blokers. Absolutnie sie zgadzam ze tu cos nie tak w sferze umyslowej - i nie ma co prowadzic wojny na nie swoim terytorium. Wspolczuje osobom ktore musza siedziec i milczec o swoich problemach stosujac metode przeczekania - chociaz czesto jest to najlepsze wyjscie. Tak strasznie bym chciala tam byc i powiedziec jej matce - nie, nie bedzie tak jak ty chcesz bo twoja corka jest czlowiekiem ktory ma prawo do wlasnego zycia! Jak kims wstrzasnac zeby zrozumieli a ucho sie nie urwalo??

Gość przeciez przy tabletkach
nie ma się okresu tylko plamienia

Gość ale w czym problem
jak nie masz ruchacza to i tak w ciążę nie zajdziesz chyba.