Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka okno otwierajace

Słuchajcie, w pamiętniku mojej córki było takie coś

Polecane posty

napisane daty - i jakieś sumy pieniędzy. albo daty i jakieś numerki typu 1 ,2 a czasem nawet 3 i 4 nie wiedziałam o co chodzi... patrzę dalej , myslałam że może pozyczyła od kogoś pieniondze albo komus dała... dalej czytam , a ona umawiała się z jakimiś facetami, w zeszłym roku z internetu chyba,... teraz odkąd ma jednego staŁego chłopaka już nie prowadzi tego dziennika...chyba pokaze mu to bo mam pewne podejrzenia co do niej :(

Matko !! znalazłam . ale to dziwne , dopiero pod koniec ubiegłego roku 2008 miała pierwszy raz :o :( ale sromota, napisała "moj pierwszy seks? nie bylo fajnie" w tsakim razie co to było to wczesniej?? te numerki ? to nie byl seks?

Gość chyba nie bylo seksu
ale czym pryndzej lec z pamietnikiem do jej chlopaka, moze on cos doradzi, podpowie

chłopak przyjedzie wieczorem, tylko bede musiała czynmś corke zając., każe jej isc do smietniksa i wtedy mu to pokaze ;(

Gość rriidddzz
matka ,a ty gdzie zawieruszyłas swoj zeszyciikk

Nie badzo durna, jak zwykle nie wysylasz jej do smietniska to zwietrzy ze cos nie halo, lepiej wyslij ja do dozorcy po cukier, zeby nie bylo

Nie badz durna mialo byc

zawsze wysyłam ja do smietnika , ale ona nigdy nie chodzi to już inna sprawa, to nie wiem, poproszę ją zeby cos w internecie mi szybko sprawdzila albo jakos ...nie wiem , nie chce żeby w przyszłosci okazalo sie że moj ziec ma do mnie pretensje o zatajenie takich faktow z zycia corki :(

Gość spadajcie z tymi
mało inteligentnymi prowokacjami dajcie se siana nudziarze...

po co wtykasz nos w nie swoje sprawy? czytasz jej pamietnik.. taka ciekawska jestes cholernie? jak sie dowie to juz nic ci nie powi nigdy, i dopiero bedziesz miala co za baby

Masz racje, przyszly ziec moze miec do ciebie pretensje ze ukrywasz przeszlosc corki dlatego musisz dzialac

Przyszły zięć może mieć pretęsje że się wpierdalasz w nie swoje sprawy. Ciekawe co sobie pomyśli . . . Może po ślubie będzieśz pod dzwiami nasłuchiwac ile razy w nocy ja posunął

nie całemu światu !! tylko zieciowi !!może córka ma jakiś sekret ?

Gość www.tnij.org/toys2009
Po co zaglądasz córce do pamiętnika?Tak sie robi tylko wtedy jeśli dziecko zaginie i nie wiadomo gdzie jest

Diabel wcielony-to zalezy skad jestes. W pewnych rejonach Polski jest przyjete ze matka informuje przyszlego ziecia o wybrykach corki. Zeby potem nie bylo niesnasek:)

A czy Ty jak byłaś w wieku swojej córki nie miałaś żadnych sekretów? Powinnaś się cieszyć, że Twoja córka ma chłopaka i jest szczęśliwa a to co pisze w pamiętniku to jest jej prywatna sprawa i myślę, że gdyby chciała Ci o tym powiedzieć to by powiedziała! Trochę zaufania dla własnej córki by Ci nie zaszkodziło... i jeżeli chcesz mieć wroga we własnej córce to pokaż jej chłopakowi ten pamiętnik, tylko jeżeli okaże się, że to nie było to o co ją podejrzewasz to dużo stracisz....

nieprawda bo jej chllopak tez chcial przeczytac pamietniki z ubiegłych dwóch lat , a ja prowadząc pamietnik pisalam inne rzeczy np. że się podkochuję w nauczycielu...ale nigdy żaden seks! żadne takie. nie robiłam takich rzeczy a jak się pocałowałam z moim obecnym mezem pierwszy raz to powiedzialam mamie!!!!!!!! a moja córka nie!!! w ogole ze mna nie rozmawia, nie mam do niej zaufania :/