Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki mały problem mam

Jak długo może trzymać alergia?

Polecane posty

mam problem, bo mam alergie na koty, a urodzily mi sie dwa. nie moge spac, bo cieknie mi z nosa, oczy mnie pieka i lzawia... masakra :( jak dlugo sie organizm przyzwyczaja do nowego zwierzecia? help :(

Gość gadmarrrrrrka
jezeli masz alergie to sie nie przyzwyczaisz jedyna roziwazanie jest odczulanie ,ktore trwa 5 lat i nie zasze dziala w 100% mozesz kupic tabletki na alergie,ale mogo nie zadzialac w 100% a po za tym nie mozesz przeciez cale zycie ich brac musisz pozbyc sie kotow

ale ja mam dwa koty, ktore mnie w ogole nie uczulają, tylko te nowe mnie uczulają, bo to jest nowy naskórek! i pytam, jak długo organizm się przyzwyczaja (bo że się przyzwyczaja to ci nawet kazdy lekarz powie, a odczulanie to bujda na resorach)

wy chyba nic o alergiach nie wiecie :O Amant, moze ty wiesz?

To chyba indywidualna reakcja i nie ma regulu, u jednych alergia do konca zycia u innych raz tak, raz siak :) Mam w domu 2 psy i 2 koty (matka i syn) i na nie nie ma uczulenia ale niestety inne koty ktore sie rodzily trzeba bylo oddawac w tzw dobre rece, bo lzotok i kichawica nie mijaly i nie pomagaly ani leki ani inhalacje, hmmm..

To chyba indywidualna reakcja i nie ma regulu, u jednych alergia do konca zycia u innych raz tak, raz siak :) Mam w domu 2 psy i 2 koty (matka i syn) i na nie nie ma uczulenia ale niestety inne koty ktore sie rodzily trzeba bylo oddawac w tzw dobre rece, bo lzotok i kichawica nie mijaly i nie pomagaly ani leki ani inhalacje, hmmm..

Gość no wlasnie totez wlasnie