Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anika4

skurcze macicy

Polecane posty

od jakiegoś czasu mam skurcze macicy, takie krótkie, parosekundowe, ale doś mocne. Częsciej występują około tydzień przed @ ale czasem też w trakcie calego cyklu. To dziwne ale czasem występują kiedy muszę oddać stolec- wtedy się nasilają.. Od kilku miesięcy staramy się o dziecko, zastanawiam się czy to może być przyczyna że nie mogę zajść w ciąże, może te skurcze macicy pozbywają sie zarodka nawet jeśli dochodzi do zapłodnienia.. Dziewczyny maiałyści podobny problem ? bardzo prosze o odpowiedzi, czy pomimo takich skurczów ktoras zaszła w ciąże i dotrzymała ją do konca ? Bardzo mnie to niepokoi a do ginekologa mam isc dopiero za 3 tyg..

Gość fre
Witaj . Ja mam podobnie , znaczy tak mi się zdaje... Bo dziś zauważyłam u siebie takie chwilowy , przeszywający ból w okolicy macicy i zastanawiam się co jest ? Dodam że test robię w następnym tyg , może to dzidzia :) Jeśli masz tak samo to doradzam wykonanie testu dla pewności :) , a wizytę mam u gina za 2 tyg... :)

widzisz tylko ja mam to od paru miesięcy i dlatego zastanawiam się czy to nie jest problem z zajściem w ciąże.. wczesniej- od kiedy pamietam, mialam tak kilka dni przed @ ale od jakiegos czasu mam też w środku cyklu, i to mnie martwi. Robilam badania i lekarka nic nie wykryla. Za 3 tyg mam wizyte u innej lekarki. mam nadzieje ze u Ciebie to oznaka maluszka ;)