Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jej mpomoccc

MATKO SIOSTRA SIE DUSI FLEGMAMI..MA ZAPALENIE OSKRZELI...JAK JEJ POMÓC??

Polecane posty

Gość jak jej mpomoccc

ona nie chce isc do lekarza.. Jezu a miala grype i teraz jej poszlo na oskrzela jak nie na pluca..cala noc nie spala bo ja dusilo..najgorsze ze flegmy jej zatykaja oskrzela i nie moze odpluć i ja dusi..prawie by sie udusila wczoraj flegmą..

Gość klepanie po plecach

Gość przy ostrym zapaleniu
oskrzeli, pomóc może tylko lekarz w szpitalu, inaczej są dwa wyjścia, z angielska death, albo wyjątkowo nieprzyjemna astma oskrzelowa.......za fraki ją i do lekarza.....

Gość pogotowie natychmiast

Gość ona pewnie chce umrzeć
to samobójczyni

Gość siostra jest psychicznie chora
????????????????

Gość pogotowie to jest powiklanie
zdaje ona sobie sprawe ile ludzi umiera na powiklania po grypie:O nabawi sie zapalenia pluc to jest powiklanie po grypie ona moze umrzec jezeli nie zglosi sie nie do lekarza lecz na pogotowie prawdopodobnie zostanie w szpitalu to jest bardzo powazne mialam to samo grypa po tem poszlo mi na pluca 2 dni sie meczyla myslalam,ze przejdzie lekarz mnie zobaczyl i odrazu skierowanie do szpitala kroplowki,leki mialam ostra nie wydolnosc pluc :O nacierpialam sie tydzien bylam pod tlenem nie mialam sily ani nie dawalam rady sama oddychac cod ,ze zyje przeczytaj to sieostrze moze zmieni zdanie

Gość jezu ale mnie nastraszylas
ale jak to?nie wiedzialas ze masz niewydolnosc pluc ostrą???jak ty funkcjonowalas?

Gość pogotowie to jest powiklanie
dusilam sie plulam flegma jedne dzien na drugi wstalam rano to nie wiedzialam jak sie nazywam:O zaczelam sie strasznie dusic pluc flegma nie moglam zaczerpnac oddechu mama zadzwonila po tate z pracy pracowal 2km od domu ,zebysmy jechali na pogotowie nie moglam po prostu przestackaszlec i pluc i bylo mi ciezko oddychac czulam jak bym mi pluca rozrywalo kazdy oddech ogromny bol:() pod koniec grypy miala juz kaszel ,ale kiedy minela goraczka ataki dusznosci i kaszlu sie nasilily jedz z siostra na pogotowie to wyglada na powiklanie po grypie