Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczony zafascynowany

skąd wiedzieć kiedy to grzeczny kosz a kiedy nieśmiałość?

Polecane posty

Gość zauroczony zafascynowany

ona - typ dziewczyny która nigdy w życiu pierwsza nie odezwie się do nieznajomego, w dodatku najbardziej kulturalna jaką znam. skąd mam wiedzieć czy rozmawia ze mną przez grzeczność ale nie widzi we mnie kandydata na nic czy może widzi ale jest nieśmiała i daje żadnych znaków... walenie wprost prosto z mostu jest nie moim stylu, zawsze wszystko samo się działom zresztą w tym przypadku to może się nie udać co robić?

Gość taki jeden koleś
robisz akcja==>reakcja jak pozytywnie to idziesz dalej kobiety zawsze jakoś reagują choć by była najbardziej nieśmiała na świecie chodzi tu o gesty ,mimikę twarzy zachowanie ,a nie o to co mówi bo one mówią jedno a robią 2gie.

Gość rycząca trzydziestkaa
może jakieś miłe ,drobne gesty w Jej kierunku,metodą małych kroczków lub zaproszenie dokądkolwiek,po reakcji powinieneś wywnioskować,raz może przez grzeczność nie odmówić ale przecież nie będzie się chyba katować kimś kim nie jest zainteresowana,kropla drąży skałę popróbuj

Gość nawet bardzo niesmiala
daje jakies znaki, mowa ciala itp tylko trzeba umiec ja czytac a jesli naprawde dlugo i dluuuugo nic nawet jesli jest zainteresowana to taka osoba wymaga pomocy psychiatry i lepiej sie z nia nie meczyc

Gość do zauroczony zafascynowany
ale ładnie piszesz o tej wybranej:)