Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamcia562

Pogaduszki Z Całej Polski

Polecane posty

Kamcia - właśnie nie mam;( mam czipsy ale chce popkorn, własnie taki jak w kinie!!A mój tylko przytupuje do kolejnych hitów śpiewanych przez ludzi z jaka to melodia... Klariso... wiem, był to mój błąd wielki i cierpie...

daj te chipcy ja zjem jakby się miały zmarnować. A ja otworzyłam przed chwilą czekoladę a tam takie białe tłuste robale fujjjj już nigdy nie tknę czekolady!!

klariska0555.Z robalami czekolada ble.Pierwszy raz słyszę czekolada z robalami.A może z orzechami i rodzynkami?

maryjolka krejzolka.Chipsy o smaku żeberek ble.Myślałam że jakieś paprykowe czy coś.

maryjolka krejzolka.Ble bo zaraz zwymiotuje.Potem w nocy będą mi się śniły robale.

klariska0555.O czym chcesz.Ściągam 3 część ostatnią High School Musical.I mam już ściągnięte fil o koniec świata w roku 2012.

klariska0555.Oglądałam o koniec świata i nic strasznego niejest.A film High School Musical 3 część ostatnia niechce się ściągnąć doszło od 15% i stoi.

maryjolka krejzolka.Ja nieoglądam jakiej to melodi na początku oglądałam.Jutro wyślij męża po popcorn a teraz chipsy ci zostały.A ja ani chipsów nie mam ani popcornu.Na chipsy mam chęć.