Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Kolejny facet,mieszkający z...matką!

Polecane posty

Ja to mam szczęście!Drugi z rzędu facet,którego poznałam mieszka z matką!Poprzedni 30kilka lat dobrze zarabiający z mamusią!Ten prowadzi małą firmę i mieszka także z matką!Ludzie,czy to jakaś plaga wygodnictwa,nieporadności?Z poprzednim spotykaliśmy się u mnie tylko no bo gdzie?!!!Myślalam,że należy mi się jakiś samodzielny teraz i znowu klapa! Pewnie znowu u mnie?Nawet przez tel.nie możemy z porozmawiać,bo ścisza głos w obawie,czy Jego matka nie podsłuch*je! Faceci powyżej trzydziestki i z matkami mieszkają!!! Co mi poradzicie? Głupich koment nawet nie będę czytać!Pozdrawiam

Gość gfder
to kup mu mieszkanie albo niech zamieszka z tobą

No dobrze blokers,że ma te zalety!A wad nie ma???? MA!!! stary chłop i mieszka z matką???!!!!!

gfder!!! A zjakiej racji ja mam mu kuoić mieszkanie?Lub ma zamieszkać ze mną!?A mi kto kupił?Facet?Nie,sama!!!! I też chcialabym wcisnąć dupę na gotowe!Ale nie bylo mi dane,więc zakasałam rękawy i do pracy!

anette_5 👄 czemu się denerwujesz zapytaj jego czemu mieszka z mamusia?

anette_5, niektórzy nie potrafią mieszkać sami bo są zbyt towarzyscy. Moim zdaniem to, że facet mieszka z matką zamiast samodzielnie o niczym nie świadczy. Co innego jeśli nie planuje tego zmieniać w przypadku "uwikłania się" w jakiś rokujący związek ;)

Gość w dupie mam twoje życie

Złoty,pytałam!!Powiedział,że po co ma kupować jak tam tylko nocuje!!!!Boże!Jacy ludzie,patrzcie.:(

tym razem muszę niechętnie zgodzić się z blokersem ma racje ale nie do końca;(

kolega Blokers i ławkers ma racje a skad wiesz ze nie będzie chciał mieszkać bez mamusi jak pozna dziewczynę...

Gość jaka oburzona tym
co regularnie robią kobiety czyli wciskaniem dupy na gotowe , co boli ? :D a tak poza tym to gówno mnie obchodzą twoje fagasy

Anette ja to po co aby razem zamieszkać mieć rodzinę chyba ze lubi z mamusia razem wspólnie tak rodzinie :) :) :)

bazienka,mama nie jest schorowana ani samotna!Tylko on chyba się nie chce usamodzielnić:(

Gość jak mieszka z matką
to znaczy że nie koorwiarz bo gdzie by sobie panienki sprowadzał? :) a tak poza tym to stara paka z ciebie i w twoim wieku to już nie powinnas być wybredna tylko dziękować Bogu że w ogóle jakiś się chce z tobą spotka ć...wkrótce ci czterdziecha stuknie :o

Gość mieszka bo tak i juz
Po co mu wlasne mieszkanie jak nie ma rodziny, dzieci ? Po to zeby pracowac na mieszkanie ? :D

No chyba z tą matematyką to u ciebie krucho:):)a z kulturą to jescze bardziej!Mówisz z własnego doświadczenia?;) Wyobraz sobie,że jestem dużo mlodsza od ciebie!I jak mi stuknie czterdziecha,to już nie będzisz mogła/mógł kafeteri doczytać:)

Gość bo to taka kobieca logika
Po co mu wlasne mieszkanie jak nie ma rodziny, dzieci ? Po to zeby pracowac na mieszkanie ?

Gość ty jestes jakas walnięta
[Ja to mam szczęście!Drugi z rzędu facet,którego poznałam mieszka z matką!Poprzedni 30kilka lat dobrze zarabiający z mamusią!] skoro sie spotykasz z 30kilulatkami to wychodzi że 20 lat nie masz 💤 dziwaczko