Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhjk

facet i sterydy

Polecane posty

Gość gfhjk

meżczyźni! wybijcie sobie z głowy, że kobietom podobaja sie nakoksowani mężczyźni róznica miedzy fajnie umięsnionym facetem (nawet chydym) jest ogromna po co to robicie, niszczycie sobiue zdrowie i rujnujecie kieszen, bo to przeciez takie tanie nie jest

Gość hmmm czy jestes moją byłą
dziewczyną??

Gość a bo ja nie mam na
co kasy wydawac ;p

Gość facet 29 letni
jeden cykl kosztuje mnie tysiąc zł i to tak skromnie za sam stuff bo witaminy i odżywki to inna bajka. Do tego żarcie organizne...

Gość gfhj
nigdy nie spotykalam sie z z "kokem" ale jedna z moich kolezanek tak pozatym pare kolegów, o których myslalam ze maja nadwage, podobno bralo to swinstwo i jeszcze ta kasa:(

Gość facet 29 letni
powiedz co masz do ludzi biorących sterydy? zrobili Ci coś?

Gość ghdhg
zastanawia mnie tylko po co to robia? bo jesli z powodu kompleksów lub zeby podobac sie kobietom, to grubo sie mylą

Gość facet 29 letni
"mieli nadwage" może nie mieli odpowiedniej wiedzy na temat SAA i faktycznie zrobili sobie kuku :) tak często bywa jak koleś bladego pojęcia nie ma o diecie i treningu a zaczyna brać.

Gość facet 29 letni
dla siebie samych i dla jak to się zwykło mówić na siłowni "dziwek". tak dokładnie jest że kiedy na dyskotece bawi się koleś któremu widać mięśnie spod koszulki to laski piszczę i pchają się do rozporka, coś o tym wiem. 1000-ące razy słyszałem "jestes taki duży, przy tobie czuję sie bezpieczna" albo podczas seksu liżą i gniątą mi cycki mówiąc alllllle masz klate :D

Gość karoinka
dla siebie samych i dla jak to się zwykło mówić na siłowni "dziwek". tak dokładnie jest że kiedy na dyskotece bawi się koleś któremu widać mięśnie spod koszulki to laski piszczę i pchają się do rozporka, coś o tym wiem. 1000-ące razy słyszałem "jestes taki duży, przy tobie czuję sie bezpieczna" albo podczas seksu liżą i gniątą mi cycki mówiąc alllllle masz klate to dziwne, bo ja i moje kumpele sie z takich nabijamy i troche nawet boimy

Gość facet 29 letni
widzisz niestety tak jest że ludzie się boją :( ja jestem łagodny jak baranek, moi koledzy też nie leją kogo popadnie. widziałaś kiedyś żeby koks bił gościa o połowę mniejszego??

Gość karoinka
no nie widzialam. hej a pokazesz klate, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee buhaha

Gość facet 29 letni
śmieszne jest to że wy sie nabijacie ale za plecami :) dlaczego twój kolega nie podejdzie i nie powie ale jesteś wstrętny koks?? boi się?? ale do mniejszego od siebie to podejdzie napluć mu w tważ, nie. Widzisz ja czy moi znajomi co z tego że bierzemy i jesteśmy faktycznie wielcy, skoro szkodzić nikomu nie szkodzimy. Co więcej my sie z wymoczków pokroju twoich kolegów nie nabijamy.

Gość koksy sa dupy
to sama woda, a nie naturalne miesnie

Gość a large man
Mam 26 lat a trenuję już od 7 .Moje wyniki to wyciskanie leżąc 170 na biceps 80 kg,martwy ciąg bez pasków nachwytem 240 ,przysiad 190 ,ważę 105 kg przy wzroście 180 cm.Nigdy nie brałem żadnych koksów.Jedyne odżywki to białko i kreatyna. Pozdrawiam wszystkich pakerów

Gość jarku jakis Ty odwazny
:D :D