Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość always__

Problem ze współżyciem. Pomocy !

Polecane posty

Gość always__

Piszę, chociaż nie wiem czy to odpowiedni temat na forum, jednak mam dość trudny dla mnie problem i chciałabyś zasięgnąć jakieś rady od osób trzecich. Mam 18 lat, z moim chłopakiem jestem od ponad roku. Zdecydowaliśmy się na współżycie lecz nam nie wychodzi. Gdy mój chłopak próbuje wprowadzić członek do pochwy jest to nie możliwe - nie dość, że czuję ogromny ból to mam wrażenie jak by jego członek był za duży i nie mieścił się w pochwie. Próbowaliśmy dwie pozycje - na leżąca i siedząco, jednak wszystko na nic. Byłam z tym u ginekologa, powiedział, że to może być wywołane przez stres, złą grę wstępną, nieodpowiedni klimat itp... więc nie mam się co martwić. Uspokoiłam się, i po jakimś czasie znów spróbowaliśmy i było tak samo Jestem bardzo zaniepokojona, nie wiem przez co, może być to wywołane:( O trzeciej próbie nawet nie myślę, bo jeśli znów nic z tego nie wyjdzie to sie zapadnę pod ziemię Zaznaczę, że to nie jest mój pierwszy raz. Dziewictwo straciłam dość wcześnie - mając 16 lat, i wtedy nie miałam żadnych problemów, było wszystko ok. Może ktoś ma dla mnie jakąś radę? Bardzo mnie to nurtuje:(

Gość idź do seksuologa
gin nic ci nie pomoze. Masz pochwice

Gość w moim imieniu
masz jeszcze odbyt:D

Gość a ile masz skrzydełek autorko

Gość ruskoj ginekulooog
paszczu tez masz

Spróbuj z innym Ze zestrachu to będziesz podniecona i nawilżona Będziesz wiedziała co cię pociąga, co nie Przełam bariery

Gość always_
próbowałam z łosiem ale puscił mnie po rogach...Jeszcze swinie mi zostały

Gość always__
Em, widzę że na tę forum wchodzą tylko osoby, poniżej poziomu... Jeszcze kogoś śmieszy podawanie się za mnie. Gratulację poziomu. Nic tu po mnie...

Gość always__
always__ "jak myślicie czy anal z dorosłym albatrosem jest groźny?" Ile masz lat? 13? Widze, że nie masz nic innego do roboty, znajdz sobie jakies zajęcie albo niech mamusia Ci znajdzie.

Gość nooo nic tu po tobie

Gość always__
Archeologe f23 co masz na myśli?!

Gość always_
straciłam wzrok i nie czuje pisma nosem. POMOCY!!!

Gość always__
Archeologe f23 hmm żywym gównem to jesteś Ty i reszta. W głowie nie macie nic - zero. Naprawdę jestem pod wrażeniem waszym brakiem inteligencji. Poprostu tępi jesteście. Nastpęnym razem użyjcie troche rozumu, jeżeli go w ogole macie. "Koorwą" - co kolwiek to może oznaczać, siebie nazywaj drogi ascheologe f23.

Gość always__
myslalam aby usiasc na nodze od taboretu i przez 30 minut swidrowac swoj otwor moczowy az poglebi sie troche i potem byloby nam latwiej co wy na to?