Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happysadowa

proszę wróć do mnie...

Polecane posty

Gość happysadowa

odchodzisz już 30 raz 30 raz zabierasz psa w kuchni nie pachnie już smażonym jajkiem chyba naprawdę mało cię znam na szafce tu obok przy drzwiach niedokończona paczka fajek nasze radio wciąż gra a ty odchodzisz 30 raz ale nie jest źle przecież wiem że i tak kochasz mnie wszak i ja kocham ciebie i tak odchodzisz już 30 raz 30 raz zostaję sam ale nie krzyczysz nie płaczesz nie trzaskasz drzwiami nawet nie przewracasz oczami ale nie jest źle przecież wiem że i tak kochasz mnie wszak i ja kocham ciebie i tak niezapłacony prąd i gaz wyczerpany zapas miodu kto temu winien wszystkiemu no kto jak nie ja ale proszę cię wróć do mnie ale proszę cię wróć do mnie ale proszę cię wróć do mnie ale proszę cię wróć do mnie 30 raz

Gość happysadowa
dzięki:P Powoli przyzwyczajam się Do swej nieobecności Powoli przyzwyczajam się Do swej bezradności i tak Czasem sobie myślę że Lepiej byłoby gdyby nie było mnie A może nie A może właśnie mylę się I tak sobie myślę że Wszystko czego pragnę czego chce Spala się Zanim wyciągnę po to ręce Spala się I tylko jedno tylko proszę cie Odpocznijmy Połóżmy się Zapomnijmy Powoli przyzwyczajam się Do swej nieobecności Powoli przyzwyczajam się Do swej obojętności i tak Czasem sobie myślę że Lepiej byłoby gdyby nie było cię A może nie A może właśnie mylę się I tak sobie myślę że Wszystko czego pragniesz czego chcesz Spala się Zanim wyciągniesz po to ręce Spala się To tylko jedno tylko proszę cię Odpocznijmy Połóżmy się Zapomnijmy

Gość happysadowa
bo kużwa już nie mam z czego żyć!

Gość happysadowa ta prawdziwaP
eeej myślałam, ze zasłuże na fajniejszy podszyw:P