Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra654

chłopak

Polecane posty

Gość aleksandra654

co to oznacza jak chłopak mowi swojej dzieczynie zeby sie malowa?? tapetowała itp

Gość ghjkl
może się wstydzi jej,widocznie bez makijazu nie wygląda ładnie

nie zawsze. Czasami chłopak widzi, że coś kosmetykiem ładnie podkreśliłaś, np usta oczy I chce się Tobą pochwalić to normalne

Gość prosisz i masz
odpowiedź Ci podam na przykładzie z Natury: otóż pewne zwierzę -świnia jak się goni to ma pupę czerwoną, natomiast kobieta jak chce, to se usta maluje, kumasz? Czyli, skoro Ty mówisz dziewczynie żeby se usta pomalowała, tzn, że chcesz się z nią seksić.

Gość Maalllaaaa
U mnie jest na odwrót mój chłopak mi mowi ze nie mam się malować ...ale ja i tak to robie bo po pierwsze nie robie tego dla niego tylko dla siebie:)

Gość do przedmówczyni
no, rozumiem Cię, pewnie pracujesz w Agencji, seksem zarabiasz na życie, więc malowanymi ustami kusisz, tak?

Gość Maalllaaaa
Ty chyba śmieszny jestes po pierwsze nie maluje w ogole ust i nie zycvze sobie zebys tutaj jakies dziwne opinie wyssane z palca wypisywal na moj temat skoro nawet mnie nie znasz...zal mi Ciebie pewnie sam jestes męską dziwka :)

Gość aleksandra654
agrey zgadzam sie z toba bardzo słuznie zauwazyłes. pewnie jestes dowiadczonym chłopakiem!! Dziekuje ci bardzo