Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana deprecha

Normalnie mi sie beczec chce...

Polecane posty

Gość zdolowana deprecha

Ja juz nie wytrzymuje tego :( Tak strasznie podoba mi sie jeden facet..no i co z tego. Znamy sie tak sobie, jestesmy na czesc, ze 2 razy gadalismy w zyciu i nic wiecej. Ja niesmiala, on niesmialy i co mam zrobic :( kurrrrrrr...de, nosi mnie :( Nie ma pretekstu zeby zagadac do niego. To sie nie ma szans udac , a teraz jeszcze dowiedzialam sie, ze do jego miejsca pracy przyjeto praktykantke, jest pod jego opieka :( i boje sie ze cos zaiskrzy miedzy nimi. Chyba sie pochlastam wtedy.. :( :( On ma 31 lat, ja jestm pare lat mlodsza. Co robic :( :(

Gość baba jagaa
"Ja niesmiala, on niesmialy i co mam zrobic" czarno to widze :(

Gość zdolowana deprecha
No wlasnie :( a ja czyje ze to jest to!!! Na prawde, to taki fajny facet :( :( :(

31 letni, samotny, niesmialy facet? hmm... albo zrob cos szybko albo koles zostanie starym, zgrzybiałym kawalerem :P zaryzykuj, zdobadz jego nr i sie odezwij, innej opcji nie ma, na ladne oczy niesmialego faceta nie zdobedziesz.

Gość zdolowana deprecha
Kiedy ja mam jego numer, ale co mam mu napisac :( Powaznie, juz sie rozkleilam, jestem w strasznym dołku... :(

Gość a ja mam sposób
Zdarym dobrym sposobem napisz mu smsa przez pomyłke, jakbys pisala do kumpeli albo cos, wiesz jest szanasa ze ci odpisze ze to pomylka, i wtedy bedzie o czym gadac w pracy, pozniej juz pierwsze koty za ploty i ani sie obejrzysz bedzie dobrze ;)

Gość baba jagaa
masz numer, to napisz do niego, zapytaj o zdrowie... itp itd ostatecznie chyba mozesz zaproponowac jakis wypad na kawe/herbate, prawda? przeciez nie jestes juz malolata

Gość zdolowana deprecha
Chyba bym sie zapadla pod ziemie gdybym miala pierwsza zaproponowac spotkanie :( Nie umialabym sie przelamac, chyba wolalabym pobiegac nago po miescie. A nie jestesmy w takic bliskich relacjach, zeby taki sms pt " co slychac" byl normalny i naturalny :(

Gość moj oglada mecz
Czasem warto zrobic pierwzy krok. mojego meza poderwalam ja.

Gość baba jagaa
wypij cos na odwage przed pisaniem :D

Gość zdolowana deprecha
To nic nie da, ja sie nie umiem przelamac :( gdyby chociaz wiedziala, ze mu sie podobam ale tego nie wiem :( widze, ze on sie mnie boi :( :( Wszystko jest do dupy :(

Gość zdolowana deprecha
Ja jestem do dupy i cale zycie moje jest do dupy :(

Gość zdolowana deprecha
Umieram :(

Gość zdolowana deprecha
Blagam napiszcie cos bo zwariuje :( Zawsze jak wiedzialam, ze go zobacze, staralam sie super wygladac i zachowywalam sie bardzo milo i sypmatycznie.. a on? Byl taki wystarszony jakby, jak robowalam pytac o cos to odpowiadal krotko i zwiezle, czasem jednym slowem... :( Po ktorejs takiej akcji poczulam, ze sie wylgupiam :(

Gość upupupu

Gość bezubezubez
weź Ty się nie rozklejaj tylko powiedz mu że masz dwa bilety do kina, koleżanka zachorowała, i czy nie zechciałby z tobą pojsc. Stary i sprawdzony numer, po kinie na pewno zaproponuje pojcie na herbatke i sbie pogadacie. jeśli nie zaproponuje to się nie łam, tylko czekaj na jego ruch:) sprawdzone:) powodzonka

Gość zdolowana deprecha
On jest bardzo zapracowany, watpie czy znajdzie czas... nagle tak ni z tego, ni z owego mam wyskoczyc z takim zaproszeniem do faceta, ktorego slabo znam? A moze on mnie nie lubi? A moze gdyby chcial i cos bylo na rzeczy, to by juz dawno cos zrobil pierwszy? A moze on mysli, ze mu sie narzucam? :(

Gość bezubezubez
nie mysl za duzo;) da Ci kosza to świat się nie skończy. "lepiej spróbować i żałowac niż załować że się nie spróbowało"

Gość zdolowana deprecha
Jezus, cbyba bym sie zapadla pod ziemie :( nie wiedzilabym gdzie oczy podziac, gdybym go zobaczyla. Czemu ja jestem taka dziwna 😭 :(

Gość bezubezubez
no troche dziwna...ja tam walczyłam jak lew..i wywalczyłam:)

Gość zdolowana deprecha
No ale jak mam to zrobic, jesli chociazby przy probach zagadania on sie ploszyl, odpowiadal jednym slowem! A co dopiero wyskoczenie z propozycja spotkania, nie wiem, chyba bym wyskoczyl przez okno. A jak sie zapyta nie, po co chce sie z nim spotkac? :( Inna sprawa jest taka, ze podobno najwieksze szanse na przetrwanie maja zwiazki, w ktorych to facet czuje sie zdobywca a nie na odwrot :(

Gość zdolowana deprecha
Czemu taka mi przykrosc robisz :(

Gość zdolowana deprecha
Tylko co ja mam zrobic? zaprosic go gdzies? faceta, ktorego nie znam tak naprawde prawie wcale?????

Gość bezubezubez
do dzieła deprechaa, walcz! nie ma letko a milosc sie nie zdarza czesto:)

Gość zdolowana deprecha
Dobra, cos wam powiem! Robilam ze 3-4 razy takiego myka, ze odzywalam sie pod jakims pretekstem, np. zapytania o cos, poradzenia sie go w pewnych kwestiach. No i owszem, byl mily, pomagal - ale do fiksa jasnego, ja sie pytam, dlaczego on tej sytuacji nie wykorzystal, zeby MNIE gdzies zaprosic?? Robilam to specjalnie! :(

Gość juka833333
a moze nie dorabiaj ideologi do niesmialosci faceta. ma on w koncu 30 lat a nie 15. po prostu mu sie nie podobasz:(

Gość zdolowana deprecha
A ja bym zaryzykowala stwierdzenie, ze przynajmniej jest mna troche zainteresowany - wiele razy mi sie intensywnie przygladal kiedy myslal, ze nie widze :(

No cóż, ja mojego faceta też sama zdobyłam :) a uwierz mi, podobały mu sie wszystkie moje koleżanki poza mną ;) aż ktoregoś dnia zaproponowałam mu wyjście na piwo :) i od tamtego momentu wszyyystko się zmienilo :) parę miesięcy minęło zanim zaczęliśmy być razem ale oczywiste było że to tylko kwestia czasu :D do dzisiaj sam sie sobie dziwi jak wcześniej nie mógł zwracać na mnie uwagi ;-)

Gość zdolowana deprecha
A czy nie istnieje taki sposob, zeby jakos go podpuscic zeby jednak inicjatywa wyplynela od niego?