Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh jutro rozmowa..

rozmowa kwalfikacyjna słabe strony

Polecane posty

Gość ehh jutro rozmowa..

witam, czy mozecie mi podać pare przykłądów jak słabe strony można na rozmowie przedstawić w dobrym świetle?

Gość k-da
na jaki typ stanowiska?

Gość ehh jutro rozmowa..
na sekretarkę

Gość k-da
a jakie masz?

Gość ehh jutro rozmowa..
up up

Gość fdsfds
Na tym stanowisku najwazniejszy jest wyglad, musisz isc na jakies forum o stylizacji.

Gość ehh jutro rozmowa..
no włąśnie żeby wypadło dobrze to nei wiem ale ogólnie jestem niecierpliwa i nie wiem co jeszcze :P

Gość ehh jutro rozmowa..
wygląd nie stanowi dla mnie problemu, boje się pytania o swoje słabe strony żeby nie chlapnąć czegoś co mnie zdyskwalifikuje...

Gość piekna ateistka
powiedz, ze jestes perfekcjonalistka i zawsze musisz wszystko miec dopiete na ostatni guzik, co niekiedy bywa irytujace dla twoich bliskich

Gość ehh jutro rozmowa..
wyczytałam na forah ze to jest oklepane strasznie i wszyscy tak mówią..

Gość ehh jutro rozmowa..
forach*

Gość k-da
powiedz, ze dla uwazasz, ze za bardzo sie martwisz swoim wygladem i czy uda Ci sie dobrze reprezentowac firme. A takie martwienie do niczego nie prowadzi :) I dodaj, ze tym bardziej, ze sie staram wypasc jak najlepiej, ale za duzo mysle. Moze byc?

Gość ehh jutro rozmowa..
hehehe i moze dodam ze myśłenie mi nie służy;) moze lepiej wymyśleć pozytywne aspekty dla niecierpliwości, lspóźnialstwa i gadulstwa? wtedy bym nie musiała kłamać:P

Gość ehh jutro rozmowa..
dlaczego muszę mieć prawko? mam go oczywiście ale nie bardzo widze związek.. chyba już przestaje mysleć po całym dniu szukania info w necie..

Ironia. Niedawno szłam na sekretarkę. Pytali czy mam prawo jazdy. Co gorsza, okazało się potrzebne...

Gość k-da
albo im powiedz, ze jest takie lacinskie powiedzenie: nikt nie ma obowiazku oskarzania sie ;)Accusare nemo se debet [czyt.akusare nemo se debet]

Gość ehh jutro rozmowa..
hehe a gdzie startowałas i czy miałaś pytanie o swoje słabe strony?

Gość k-da
a dlugo szukalas pracy? ;)

Gość ehh jutro rozmowa..
ja w sumie dopiero startuje to moja pierwsza poważna rozmowa będzie.. i chcialabym dobrze wypaść na niej zwłaszcza ze stawka też wysoka..

Gość ehh jutro rozmowa..
to co z tymi słabymi stronami charakteru które mogą być przedstawione pozytywnie? wymyślicie coś takiego, co mogłabym wykorzystać?

Sraj na to, bądź sobą. Książki są o tym jak się zachowuje kandydat i ten, który go przesłuchuje. Potem każdy udaje swoje. Posadzą Cię pod światło, stary numer. Gość będzie sprawdzał Twoje reakcje , mniej to co powiesz. Im bardziej uda Ci się zagrać jak piszą w książkach tym lepiej. Ale efekty dadzą tylko naturalność i swoboda.

Gdy swego czasu szukałam pracy na to pytanie ( poniekąd beznadziejne ) odpowiadałam, że w pracy nie mam słabych stron:) a moje słabe strony w życiu prywatnym nie maja wpływu na życie zawodowe:)

Gość to ja zdradzam
to ja zdradzę ci trochę:) możesz powiedzieć, że Twoją słabą stroną jest stres na rozmowach kwalifikacyjnych ( oczywiście z uśmiechem). Możesz też powiedzieć z lekką kokieterią, że twoja wada to to że jesteś ogromnym łakomczuchem i przepadasz za jakimiś tam ciastkami, tak że jak przechodzisz koło swojej ulubionej cukierni i czujesz ich zapach to nie możesz się powstrzymać i zawsze wchodzisz żeby kupić:)

Gość ehh jutro rozmowa..
naturalnośc naturalnością.. na zadane pytanie trzeba jakoś odpowiedzieć. co do słabych stron nie mających wpływu na życie zawodowe, to raczej wolałabym tego nie mówić, nie uważam tak,bo w pracy czy w życiu prywatnym jest się tą samą osobą a przynajmniej jak bym chciała taką być...

Gość ehh jutro rozmowa..
to ja zdradzam-> no fajne te twoje pomysły, już mam problem z głowy:D a widzisz jaki mądry z ciebie człowiek!! :)

Gość a czy jest okres próbny

Gość ehh jutro rozmowa..
jest