Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielony_szalik

prezent dla siostry chłopaka??

Polecane posty

witam wszystkich zdaje sobie sprawe ze to z czym tu jestem może wydać sie banalne ale dla mnie to trudna sprawa... siostra mojego chłopaka ma niedlugo urodziny. problem polega na tym ze nie wiem co jej sprezentowac :/ nie wiem czym sie interesuje. pomimo ze jestesmy rówieśniczkami nie kolegujemy sie specjalnie,tzn nie rwiemy sie do rozmowy ze sobą. wydaje mi sie troche dziecinna jak na te 19 lat, i jedyne co ja na ten czas zajmuje to auto ktore niedawno dostala. zostałam zaproszona na małą imprezę urodzinową, wiec należało by sie cos jej dać. nie kupie jej nic do auta bo zwyczajnie nie stac mnie na to ;] moze macie propozycje na jakis niedrogi ale efektowny prezent, zastanawiałam sie nad kosmetykami ale dziewczyna ma w domu tyle perfum itd że to bylaby tylko wtopa... w góry dziękuję za pomoc, proszę mnie nie besztać jeśli taki temat już sie przewinol ;) pozdrawiam

Gość errteee
breloczek do kluczyków do autka:)

kolczyki?? hmm to troche kosztuje a ja dopiero jutro prace zaczynam ;) ale zastanowie sie.bo łańcuszek juz dostała,od chrzestnych, z Aparta... nie chcialabym wyjsc z czyms podobnym. a przy kluczykach ma juz gigantyczny brelok wiec niestety...a tez o tym juz myslalam

Gość ghjkl
skoro dostała łańcuszek to może kup jej jakąś ładna zawieszke do nieg,może np literke inicjał jej imienia

tzn z tego co mi chłopak opowiadał to dostała naszyjnik,źle sie wczesniej wyrazilam... z tymi kolczykami hm no w sumie ja bym sie z tego ucieszyła. tylko czy to tak pasuje? dziewczyna dziewczynie i to jeszcze kolczyki?! zobowiązujące,nie uważacie...?