Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLINAaAaAaA

facet to świnia

Polecane posty

Gość Youlka
widzielismy sie ostatnio prawie półtora roku temu,mnie nie przeszło...jak to mówią lub co masz :( wiec czas...pozwól czasowi przyzwyczaić Cię do bólu i po stracie mamy i kobiety,która odeszła robiąc kraszsz na Twoim sercu...teraz czeka Cię długa droga by odnaleźć siebie

Gość nIE OBRAZAJMY ZWIERZAT
To ze niby lepiej sie oszukiwac ze jest inaczej niz jest? Nie kreci mnie wypowiedz typu ze faceci to wzrokowcy, ich problem ja nie musze idiotow tolerowac. Moj mial wiecej niz sobie zasluzyl....nie mial powodzenia ja natomiast duze a i tak patrzyl na inne pieknosci;/ takze teraz ja sie bawie ;D nie zdradzam , ale 0 zaangazowania!

Gość Youlka
fragles jak Ty wielki jak owy fragles z bajki,do tego masz włochatą i w niezliczonej ilosci siersc a łapska ogromniaste-to Tyś maj laff :D i ja bedę Twą fraglesową wirtualnie rzecz jasna :D

Gość Youlka
wiesz...patrzeć to chyba może...sama przeciez tez popatrzysz i o niczym to nie swiadczy...błąd jeden chyba mozna wybaczyc bo człowiek tylko człowiekiem...jesli zrozumie ,chwała mu za to,jeśli nie ,nie pozostaje nic innego jak po ludzku sie rozstać...po ludzku

Gość Youlka
fragląąą gdzie sie szwendasz?????

Gość Dlaczego generalizujesz Ja
Youlka CZas nic na samotnosc, nie pomoze, milosci tez nie zabije. Jesli ktos potrzebuje czulosci, to dlzszy czas w samotnosci jes przeklenstwem. Siebie jesli chodzi o aspekt zawodowy juz odnalazlem (zajmuje sie marketingiem). Dziekuje kochana za dobre slowa :*

Gość nIE OBRAZAJMY ZWIERZAT
youlka--> co mowisz poprzez blad? zdrady sie nie wybacza- zasada nr1, nie bedzie koles wzdychal na widok innej, kiedyma mnie, tym bardzoej ze sama nie wzdycham na widok innych bedac z kims. jak mu zle to niech powie i finito a nie tu bedzie wpedzal w maliny

Gość fraglesss
sorki...zemdlało mi się....i love you, że tak po świńskiemu powiem

Gość fraglesss
widzisz NIE OBRAŻAJMY....wcale nie znam youlki ...nie wiem jak wygląda a i tak ją kocham bo jest czułą i inteligentna...a ty jesteś strasznie zaborcza

Gość Youlka
ekhmm fraglasku po zwierzęcemu to znaczyłoby mordkami się poniuchać hihihih a to zabawne zwierzątka z ogunkiem że mucha nie siada a na krovę zawsze siądzie :D frag...wyjdź że za mnie :D

Gość Thcuhnrcuhn
Luśka Windsor To wiedza czysto potoczna oparta na niekrytycznych obserwacjach. Rownie dobrze mze kobieta facea skrzywdzic co facet kobiete.

Gość fraglesss
gdzie kiedy i kto płaci za wesele ...? zresztą nie możemy na fraglesią łapę?

Gość Youlka
Platynka jak się patrzy heheh z zielonookim spojrzeniem kota niesfornego szwendającego się tam gdzie nie ma :D rozmiar 38/40 a to ten zamachszysty mój bioder ruch heheh i z wielką dozą tolerancji,jako że sama mam wady niezliczone a fragiii moim wielkim włochatym zwierzem :* muahhh

Gość fraglesss
ale piknie skrobiesz...ma miłośc do Cię wzrasta nieustannie

Gość Dlaczego generalizujesz Ja
Widze, po wielu tematach na forum, ze niektorzy ludzie nie taca swojej codziennej natury i przenosza ja na forum :( szkoda.

Gość Youlka
możemy :D nie będziemy się tu smyczować :D nie psy ześmy w końcu maj lafku kochany :D tylko wesołe włochate duże Ciasteczkozjadacze :D echh frag...jakis Ty wielki :D w Twoich łapencjach ja tonę :D

Gość fraglesss
o jezuuu...całe życie na Cie czekałem...chciałbym z tobą miec małe fraglesiątka!!

Znam kogoś, kto zna wiele historii autentycznych, znaczy z pierwszej ręki, które potwierdzają moją powyższa tezę. takie są fakty. :)

Gość Youlka
eee takie co krzykna "mamo znalazłem fraglesa!!" nie będziemy sie spieszyć :D zaczniemy od siebie hihih uciekam Kochani :D wybaczcie,że rozpanoszyłam się tu na całego :D bo ja niedobrym gościem hihih pozbyć się mnie trudno ale uwielbiam Was moje forumowe Bumbelki :* i po boshemu idę luli do poduli paaaaaaaaaaaa

Gość fraglesss
poczekaj podam ci adresik w razie jakbyś chciała pogwarzyc....

Gość Youlka
zapisałam jako,że grzecznam bardzo uczennica i słucham się nauczyciela :D alle dziś Platynka mówi wszystkim dobranoc życząc mniejszego uzwierzęcenia bo ani świnią ani krovą nikt nie chciałby być nazwany :D frag...ja do Cię jutro pocmokam :*

Gość fraglesss
ide sie opic...!!!! kręci mi sie w bani

Gość pojebane baby jestescie
bierzecie sobie dziwkarzy co lataja za kazda spodnica a potem wielki placz bo ksiezniczka zdradzona, A kto wam kurwa kazal z dziwkarzami sie zadawac ???????????????????????????? jak rucha na prawo i lewo to i tak zdradzi, moglyscie sobie przecietnego chlopaka wziac, allllllllllllllleeeeeeeeeee nie kurwa, paniusa musi sie przed kolezaneczkami pochwalic przystojniakiem bylas tak tepa to teraz placz przez swoj debilizm

Gość kikka83
ulala ktos tu zaczyna swintuszyc hehe

Gość KAROLINAaAaAaA
WRÓCIŁAM:) widze ze rozszalaliście sie na moim forum;p pojebane baby jestescie bierzecie sobie dzi**arzy co lataja za kazda spodnica a potem wielki placz bo ksiezniczka zdradzona, A kto wam k**wa kazal z dzi**arzami sie zadawac ???????????????????????????? jak rucha na prawo i lewo to i tak zdradzi, moglyscie sobie przecietnego chlopaka wziac, allllllllllllllleeeeeeeeeee nie k**wa, paniusa musi sie przed kolezaneczkami pochwalic przystojniakiem bylas tak tepa to teraz placz przez swoj debilizm szczerze? jest tu troche racji//// :(

Gość kikka83
ja tez przyznaje ze troche w tym racji :( smutne ale prawdziwe

Gość KAROLINAaAaAaA
bo my baby takie glupie jestesmy....;( i to sie chyba nie zmieni.... ten moj tez taki lovelas....lazdy mnie ostrzegal ale ja madrzejsza bylam teraz mam...:( tylko wspomienia

Gość KAROLINAaAaAaA
te zycie jest cholernie ciężkie ale nie mozna sie poddawac...:( bo bedzie jeszcze gorzej...wiec GLOWY DO GÓRY:) (az dziwie sie sobie ze tak pisze ) he ale dobra...a co tam...

Gość pojebane baby jestescie
jak te jebane lovelasy zasrane dzieciaki porobia i spieprza za granice to NIE przychodzcie z placzem do przecietnych facetow, bo my kurwa nie chcemy placic za czyjas dobra zabawe