Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLINAaAaAaA

facet to świnia

Polecane posty

Gość kikka83
pojebane baby jestescie WOW czlowieku ale ty szczery jestes az do bolu ale wiesz co chyba dzieki tobie zaczynam cos kumac bo masz calkowita racje i tak trzymaj !:) byc moze wylecze sie z glupoty hehe:)

Gość pojebane baby jesteście
a co ja se tu kurwa jaja robie ?????????????????/ rzygac mi sie chce, to sie naprawde nudne robi zapierdalasz cale zycie a takie pasozyty ruchaja na lewo i prawo , a jak jest po wszystkim to masz byc jebanym dobrym wujkiem i byc happy ze cie takie wielkie jebane szczescie spotkalo i placic za innych

Gość kikka83
no wlasnie ! ej dziewczyny ktora przyzna mi racje ze tak do konca to nie wina tylko facetow bo my tez potrafimy oj potrafimy tylko nie mowcie ze nie bo nie uwieze! baby jestescie pojebane moze opowiesz nam swoja historie lub powod dlaczego az tak po nas jedziesz bo jestem cbardzo ciekawa i moze latwiej bedzie nam cie zrozumiec i mala prosba mozna nazywac cie jakos inaczej? jakies imie czy cus? pozdrawiam

Gość jestem jednym z tych
sfrustrowanych i brzydkich prawików z kafe a historia ? banalna, dostałem kosza, ale zamiast zachować to dla siebie rozpowiedziała wszystkim moim znajomym przez co wkrotce nie mialem juz znajomych potem zaciazyla, facet spierdolil do szkocji, a teraz ona przypomniala se o dawnych czasach i probuje mnie naciagnac na kase

Gość kikka83
Cholera! fatalny przypadek ! wiem ze to nic nie da ale szczerze ja tez jestem jedna z tych tylko ze ja jestem pokrzywdzona bo to ja zostalam z dzieckiem sama a facet jak to facet zwinal zagle i w angli siedzi ale nie zamierzam szukac innego zeby placil na moje dziecko pod koniec miesiaca jest rozprawa o alimenty i zobaczym czym sie chloptas wykarze a tobie to nie wiem co powiedziec ja wiem po sobie ze jakby ten dupek chcial do nas wrocic to bylalbym szczesliwa choc powinnam kopnac w dupe i powiedziec spierdalaj i cos mi sie wydaje ze ta twoja wscieklosc to dlatego ze pewnie chcialbys z nia byc pomimo wszystko tak? i co zamierzasz z ta sytuacja zrobic? ja juz uciekam spac ale jutro tu zagladne dobranoc wszystkim swina hehe:)

Gość KAROLINAaAaAaA
przykra prawda:( tak to jest...;/