Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona narzeczona nie wie co zrob

wyznac przed slubem o zdradzie??

Polecane posty

za 8 mc wychodze za maz..jestesmy razem 5 lat. na poczatku znajomosci calowalam sie z innymi..... bylam w pracy w holandii 9 tyg i calowalam sie z kumplem.. dodam ze wtedy bylismy dopiero 3 mc.. ogolnie calowalam sie z 6 facetami... o 2 tylko wie.. czy powiedziec mu ??

Gość kaskadka
nie

Gość motylemJestem
pewnie ze nie, co to da, daj spokój i nie rób zamieszania przed slubem

Gość cscscscscsc
lepiej nie mów bo będzie się męczył z bólem i zazdrością, lepiej mu to wynagrodzisz w inny sposób i wiesz co? nie zdradzaj go więcej...

Gość cos strasznie
całuśna bylaś?:P

Gość tak wiem niestety
robilam to bo on sie nie staral...czesto nie dbal o soebie....

skladalo sie na to wiele czynnikow on domatro nigdy nigdzie nie wychodzilismy nawet o urodzinach nie pamietal;( na poczatku przez rok zwiazku bylo ciezko.. jakos odreagowalam w ten "calusny" sposob po roku bylo inaczej staral sie itd teraz jest cudownie ale jednak wiem ze go zdradzilam;(

z pierwszym facetem ktorym sie calowalam.. to bylo tak mialam urodziny...a on nie przyjechal..bo nie..nie podal powodu wiec zadzwonilam i mowie mu ze dzis urodziny i ze co/ a on ze zapomnial wiec powiedzialm ze z nami koniec kumpel z winkiem wpadl a wlasciwie z 2 winami spilismy i calowalismy...ogolnie tak calusnie to w godzinach... Rano moj chlopak przyjechal z kwiatami itd i przepraszal! powiedzialam mu co zaszlo...byl smutny ale powiedzial ze to jego wina..

a o drugiej..... bylismy w "separacji" w sensie dalismy sobie torche czasu...ale zadne z nas nie ialo sie z nikim spotkyac... a ja z jego wspolokatorem mielismy bardzo dobry kontakt.. dziennie kilka godz razem, winko, i wogole rozmowy przez 2 mc on nie wiedzial i pewnego razu ten wpolokator wyznal mi uczucie i zaczelismy sie calowac... ale ja po paru sekundach wytrzezwialam ! boze co ja robie! i powiedzialam mu ze to nie ma sensu!! zerwalam nasz kontakt! i chcialam walczyc o mojego chlopaka!! to byla ostatnia moja zdrada!!!!!!!!!!! powiedzialam mu, byl smutny, ptrzygnebiony, niby ok, ze w sumienie bylismy razem itd, ale jednak czuje zal nie raz jak sie klocimy (niezbyt czesto ) to mi dwa razy go wypomnial............

kurcze jestem szmata!! moze powinien wiedziec?? ne chce mu maronowac zycia!! jesli mu nie powiem, a dowie sie kiedys ?? i to nie z moich ust? co wtedy?

Gość upoooooooooooooooooo

Gość eksy
nie mow ale nie rob tego wiecej, zastanow sie czy go kochasz, jak kochasz nie rań ni słowem ni czynem...

no to facet ma przerypane, jeszcze ciebie nie przdziurkował, to tylko całowanka i macanki, a jak przedziurkuje, to sprawy pójdą dalej. Zapoznaj się z dietą wysokobiałkową i karm swojego przyszłego męża, by poroże dobrze rosło i pilnuj zalecanych ćwiczeń szyi, żeby te rogi dumnie nosił.......hahahahahaha

wspolzyjemy od 4 lat on byl moim pierwszym, a ja jego pierwsza nigdy z nikim innym sie nie "kochalam"

Gość up podnoszee temat

Gość chyba zwariowałaś
NIE MÓW!!!!!

Gość ikhddd
ZDECYDOWANIE MU O TYM NIE MOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczegolnie jesli macie miec slub. To tylko go zaboli i zrobi z ciebie zdzire i tyle. Bedzie ci wypominal przez cale zycie a teraz to co robilas nie ma najmniejszego znaczenia A swoja droga podziwiam cie ze mimo wszystko bierzesz z nim slub. Ja wiem co czujesz i wiem tez ze wcale nie jestes zdzira.. Ja mysle ze wasz zwiazek byl po prostu toksyczny i bywalo ciezko.. Teraz kazdemu latwiej sie uzalac nad bieeednym facetem

prosze napisz cos wiecej o twom zwiazku

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeee

Gość beatka sdsd
jasne że nie mów. biedny frajer :D

Gość x86_64
przed ślubem buziaczki po ślubie popuszczanie szparki

Gość moze po slubie juz nie bedzie
szalec za innymi???????? w sumie to po alkoholu sie calowala a czmu on frajer????????

Gość bardzo mozliwe

Gość to ma mowic czy nie zdecydowac
soe

powiedz mu przeciez to szczerosc jest wazna w zwiazku powiedz mu to rpzed slubem jak ty bys sie czula gdyby on cie oszukiwal pamietaj ze najgorsza prawda jest lepsza od klamstwa

Gość nie mow mu bo cie zostawi