Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wenusowianin

Skąd wiedzieć, że jest się przystojnym?

Polecane posty

tak na pewno super pomysł .. jak na niego wpadłeś;)..nałóg świetna sprawa rozwiązuje wszystkie problemy .. chwilowo. zmien myślenie i podejśie...poza tym młody jesteś poznasz kogoś .. a w zasadzie nie jedną.. masz dopiero 21 lat.. weź np mnie ja mam 23 no prawdziwy antyk ze mnie ;) ja się powinnam martiwć:P

No, troszkę się już zakurzyłaś :P Od jutra zaczynam kolejny identyczny tydzień jak wiele poprzednich :|

no tak troszkie ;).. ale szybko się odkurzam..oj tam maruda z Ciebie ;) lif'es go on .. nie zastanawiaj się oj znowu taki tydzień myśl pozytywnie ;)

Gość jacobs
POKA FOTE

Gość akwmarynistka
ja mysle ze twoim problemem jest to ze jestes pesymista zycie masz jedno to sie nim ciesz, i na pocieszenie ci powiem, ze dziewczyny w tych czasach sa zdesperowane i jak widza fajnego faceta na imprezie to same sie na niego rzucaja, a z tego co piszesz i jak piszesz mysle ze jestes fajny ale zagubiony i niepewny siebie, idz kiedys na impreze jesli ci to pomoze wypij drinka lub dwa i powiedz sobie ' jestem zajebisty' baw sie dobrze i nie wypatruj nikogo a one same cie wylapia, ja zaczelam tak sie zachowywac na imprezach od tej pory mam wziecie jak nigdy wczesniej:) pozdr:)

Gość zapodaj zdjęcie
to ocenimy czy jesteś atrakcyjny;)

hieh hie wenusowianin jak bym o sobie czytał. ja też do końca nie wiem jak to jest z moim wyglądem jestem trochę podobny do toma cruisa z facjaty czyli taka grzeczna twarz trochę mi to przeszkadza ;/ i ta cholerna wrażliwość jakże niedoceniana prze dzisiejsze laski. pozatym przystojność u faceta to rzecz względna i ważniejsza jest pewność siebie i cała ta otoczka jak się poruszasz gestykulujesz mimika twarzy itp.