Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jotpegie

pies na weselu

Polecane posty

Gość jotpegie

Przygarnęłam psiaka ze schroniska jakiś czas temu, bardzo się do niego przywiązałam i nigdzie się z nim nie rozstaje dlatego na moim weselu i ślubie też będzie Będzie miał swoją miseczkę, kupiłam na tą okazję specjaną, zamówiłam z jego imieniem i jeśli nie będzię skrępowany będzie siedział koło mnie i mojego męża. Do kościoła również jak członek rodziny będzie wprowadzony, omówiliśmy to z księdzem dla niego nie ma zadnego problemu. Całej mojej rodzinie spodobał się ten pomyśł za wyjątkiem babci Czesi;/ nie wiem jak mam ją przekonać? Ona nigdy nie lubiała zwierzat Dziewczyny jak mam ją przekonać??

ja bym sie troche bała.... to tylko zwiezrze... a jak bedziecie mowic sobie tak ? a on przyleci pod oltarz i zrobi kupe,,,, to potem w biale=j sukni bedziesz to sprzatc ?? hi hi

Gość jotpegie
doadam że mój piesek bedzie spał ze mna i z moim męzem w naszym łóżku i to własnie mój piesek rozdziewiczy mnie w noc poślubna

Gość jotpegie
to nie jest prowokacja!!!! wkurza mnie kafe ze wszysyscy mysla ze wszysto jest prowokacją. Sa jeszcze dobrzy ludzie na tym swiecie i nie pozwola zgniac psom

Gość no pewnie... czemu nie..
Proponuje,zeby przegryzl pepowine jak urodzisz dziecko.

Gość sdfsdfs
a to co innego...

Gość jotpegie
to wyżej podszyw ale pies spi z nami a rozdziewiczył mnie mój narzeczony

Gość jotpegie
uwielbiam sex analny z moja psiną

Gość jotpegie
tak kocham mojego pieska że aż mnie boli, właśnie teraz słodziutko spi na łóżeczku:) Chciałabym żeby był ze mną w tak ważnym dniu bo traktuje go jak członka rodziny

Gość jotpegie
chce miedz dziedzko z moją psiną

Gość o to musicie sie szybko
postarac o rodzenstwo dla waszego "dzidziusia", żeby nie był jedynakiem:classic_cool:

Gość jotpegie
durne podszywy i pomyśleć ze wiekszość kobiet tu siedzi. Idiotki. Nara

Gość jotpegie
jem kupe mego pieska

Co zrobisz jak będziesz miała dziecko -oddasz psa do schroniska?

takie głupie ze az nie mogę!!! słabe te podszywy macie co swiadczy o waszej inteligencji

a czemu miałabym oddać?? jak go wziełam ze schroniska to już go tam nie oddam. przeciez można miec i psa i dziecko

Gość nie daj sie babci
twoje wesele, twoi goscie i twoj pies, babcia nie ma nic do gadania, zostala jako gosc zaproszona i niech uszanuje to ze pies tez tam bedzie! na swoim weselu miala prawo wyboru gosci a na twoim ty je masz!!!

Będzie nauczony zajmować wszędzie pierwsze miejsce a potem pójdzie w małą odstawkę to może być problem

Szkoda mi go bo był w schronisku, próbuje mu to wynagrodzić, jest strasznie wdzięczny, nie mogę inaczej postąpić, mam świra na jego punkcie, tzn czała rodzina

Gość karrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrramba.
na weselu moich rodziców naprawdę był ich pies. tyle ze nie w kosciele bo to juz przesada. ale na weselu i owszem.

ksiądz się zgodził i powiedział ze mam dobre serce, ale powiedział że wcześniej poszedł zrobić kupkę i siku:)

To świetnie pamiętaj o tym że on będzie się domagał takiego traktowania przez cały czas i nie chodzi o to czy pójdzie na wesele czy nie tylko o jego miejsce w stadzie

ale to nie jest tak że ma bezstresowe wychowanie:) jak coś zrobi to wiadomo że są jakieś kary. skrzyczy się go i nie odzywa so przez cały dzień, ale to sie zdarza bardzię do rzadko

Gość lubie psy koty zwierzeta
jestem milosnikiem zwierzat, ale twoj pomysl jest dziwny :/ nie mozesz go u kogos zostawic?

ale ja nie chce:) z zostawieniem go nie ma problemu, to mogę go zostawić w domu i ktoś bedzie przychodził i z nim wychodził:) Jeśli będzie się żle czuł to pójdzie do domu oczywiście.

Gość autorka jaja sobie robi
pisze jak o dziecku