Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jotpegie

pies na weselu

Polecane posty

Gość to mnie rozwaliło......
"ale to nie jest tak że ma bezstresowe wychowanie jak coś zrobi to wiadomo że są jakieś kary. skrzyczy się go i nie odzywa so przez cały dzień, ale to sie zdarza bardzię do rzadko" "ale ja nie chce z zostawieniem go nie ma problemu, to mogę go zostawić w domu i ktoś bedzie przychodził i z nim wychodził Jeśli będzie się żle czuł to pójdzie do domu oczywiście." czy my wciaż piszemy o psie czy moze o jakimś człowieku?:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość nhnmj
jestes j e b n i e t a w c h u j penie tez cie rucha

NIE NAPRAWDE, CZEMU KAŻDY MYŚLI ŻE JA SOBIE ZARTY ROBIE, W DOMU TEŻ TAK MYŚLELI PRZEZ TYDZIEŃ. wIADOMO ŻE NIE BEDZIE CAŁĄ NOC NA WESELU ON O OKREŚLONEJ GODZINIE IDZIE SPAĆ

Gość prowokacjaaaaaaaaaaa
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość ghyjklljhgf
pi er do lo ny ni do ro zw oj

Gość prowokacjaaaaaaaaaaa
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość ghyui
to ku rwa nie jest dziecko z cycka tez go karmisz

Gość cdsvgbnhm
ruch al cie pies zdziro

Gość prowokacjaaaaaaaaaaaaaa
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość ZXCzvbnm
moj kot wydrapie twojemu kundlowi oczy potem tanio odsprzedam ci okulary po moim dziadku

jesli zrobi kupe to posprzatam! na moim osiedlu kazdy sprzata za swoim psem, dl mnie to nie jest problem jak dla wiekszości

Gość prowokacjaaaaaaaaaaaaaa

Gość xcvbnm
moj kot to zesra sie na ryj twojego psa

Gość dfgnhmj
ha ha ha ha ha

Gość mój pies sika ze smiechu
jak to czyta droga autorko:classic_cool:

Gość CXvbnm
a moze pies to pan mlody ?

Gość sfdghjkll
moj pies wącha se własnie jaja i czeka na twojego zeby ,u odgryzc nochala hahaha

Gość dfgol
hau hau

Gość asfdjk
autorki nie ma poszla wylizac swojemu pieskowi jaka bo biedaczek byl juz zemczony no a o wyrka musi wskoczyc czysty i pachnacy

Gość SCDAgnhj
jak skonczysz lizac to daj znac tylko wyciagnij kłaki z zebow

autorka jest i czyta te głupie odpowiedzi dzieci z 5 tej klasy podstawówki:)

rzeczywiście pierdolnięci tu są ludzie:) zboczuchy. Wszystko kojarzy sie z jedym, a

Gość Dfgnhmj
zeby tylko sie nie okazalo ze to dzieci twojeo p[ieska....

Gość pliska pomóżcie
nie przejumuj się to ze kochasz swojego psa ludziom się kojarzy tylko z jedymym tu siedzą same prawiczki i dziewice, nieszczesliwi ludzie, których nawet zwierzęta nie lubią. A Ty masz dobre serce ale z tym weselem to przegięcie

Gość zxcvbf
slyszalem ze twoj piesek wabi sie "kondonek " na drogie " pantofelek" a na trzecie "miluś" a jego rodzenstwu dacie na imie "zygfryd"

Gość dsfkl
a szkoda mi twego przyszlego meza... co znim > ze taka idiotke wybral na zone? chyba dobrze sie ruchasz... piesek cie nauczyl ? dlatego pozwala mu byc na slubie? obiecal nowe pozycie cie nauczyc?? dobra psinka aj aj

Gość aniechh30
Jeśli to nie prowo to straszne rzeczy.Ja przez "pieska" nie widzialam mojego brata od czerwca.Jego zona ma mlodego wilczura i ten pies nimi rządzi.Nie wolno do nich przychodzić bo pies jest agresywny(może pogryźć) a zamykać go nie mają zamiaru bo to członek rodziny.Był problem nawet z poznaniem się rodziców przed ślubem.Wszystko w domu dzieje się pod psa.No i jakby ktoś przyszedł to by się mógł zestresować.Na dworze nikt nie może się odezwać do włascieciela bo ten piesek rzuca się do gardła a kagańca nie kupią bo go to boli.PARANOJA

ale on nie jest groźny:) on jest wdzieczny ze go wziełam:) Miałam wcześniaj psa, który mi zdechł:( po 15 latach nazwywał się szefuń:) a teraz jest suczka