Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klimatroniksaa

Jak to jest do konca-lodzik?

Polecane posty

Gość klimatroniksaa

Moj facet chce zebym zakonczela robienie loda w ustach do konca.Bardzo go kocham chce to zrobic chodz nie sadze zebym polknela...Zastanawiam sie jak to jest nagle taki cieply budyn strzela Ci do buzi...W momecie wytrysku powinnam dalej dzialac-ruszac ustami czy przestac?Sorki ze tak podpytuje ale to wszytsko dla mnie troche nowe:)

Gość klimatroniksaa
nikt nic zadne kobietki fac eci??

Gość klimatroniksaa
a wolicie-faceci do konca z polykiem?

Gość jakis tam Ffacet
ja wolę jak moja dziewczyna Paweł rusza ustami do końca :classic_cool:

Gość tu nie ma nic do wolenia
to Ty kobieto musisz chciec czy nie chciec tego zrobic czy to do polowy czy to do konca to Twoja decyzja czy z polykiem (nie lubie tego slowa) czy nie, jasli o mnie chodzi to nigdy bym nie nalegal , ale tez nie zaprotestowal bym jesli ona chciala by to zrobic (mowa o do konca z polykiem) bo tak tradycyjnie to jest wystarczajace jak dla mnie ;)

Gość klimatroniksaa
no moze nie ma milego zapachu ale mysle ze my kobiety tez wydzielamy jakas tam wydzieline i jesli sie kocha wszytsko sie akceptuje.A jesli chodzi o konsystencje no to tak w przenosni ze jak budyn ale rzezywiscie rzadsza...Wracam do pytania jak to z wami facetami jest i z tym lodzikiem do konca?

Gość klimatroniksaa
,moze jakies panie tez wasze odczucia

Gość klimatroniksaa
jak to jest do konca musze pracowac ustami? i czy lepiej dla facete jak polkne?

Gość thomasss
oczywiscie sa to lody bez połyku . Jak chcesz z polykiem to tez moge cos poszukać

Gość klimatroniksaa
wolalabym wasze spostrzezenia wynikajace z autopsji...

Gość thomasss
.W momecie wytrysku powinnam dalej dzialac-ruszac ustami czy przestac oczywsiscie powinnas ruszać ustami wtedy orgazm bedzie silniejszy. Nie wolno przestawac . MOzesz przestac jak przestanie tryskać .

Gość 4765756
Dla mnie nie musi polykac, ale sam wytrysk w buzi jest fajny. Moze wypluc, nie ma sprawy. Chyba smakolykiem to nie jest, wiec spoko ;). A co do ruszania jeszcze, to owszem, ale juz nie tak intensywnie. Polizac, possac.

Gość thomasss
penis robi sie wrazliwy jakąs minute po wytrysku i wtedy dotyk jest nieprzyjemny .

Gość klimatroniksaa
yhmmm czyli tak jak i u kobiet po orgazmie lechtaczkowym pozn.jest ona bardzo wrazliwa i nie mozna jej dotykac

Gość aikizia
bedziesz czuła ciepło w ustach i wlasnie budyniowa konsystencje . JA nie czuje smaku jedynie to ciepło . CZasem jest jedynie odrobine słona, ale w wiekszosci przypadkow bezmakowa . Z tym ze moj nie pali i dobrze sie odżywia wiec jego sperma nie jest zła

Gość klimatroniksaa
aikizia a polykasz sperme?

Gość aikizia
czasem połykam, ale nie zawsze .

Gość wiedzący_jak
lodzik do końca a z połykiem to 2 zupełnie inne sprawy - ja uwielbiam jak dziewczyna doprowadza mnie do finału w ustach i orgazm jest dla mnie znacznie silniejszym przeżyciem niż przy klasycznym seksie, natomiast na połykaniu zupełnie mi nie zależy, przecież to jest kwestia tego co dziewczyna PO WSZYSTKIM zrobi ze spermą. niektórych podnieca połykanie jako forma uległości, mnie to nie kręci, znacznie bardziej podnieca mnie jak wypuszcza tę spermę z ust a ta spływa po brodzie na piersi.

Gość wiedzący_jak
aha - jeszcze jedno ruszać podczas orgazmu, najlepiej robić dokładnie takie same ruchy jak w momencie dochodzenia, u kobiet przy lizaniu jest tak samo - jak dochodzi to nic nie zmieniać.

Gość zboczone laski

Gość jak dla mnie
czasem połykam nie zawsze, mnie nie smakuje sperma, zawsze po robocie faceta całuje w usta żeby wiedział jak smakuje;) ja robie w trakcie orgazmu z taką samą intensywnością jak przy dochodzeniu, ręka usta razem, i raczej mocno bo tak lubi, jak połykam też mu sie podoba,

Gość jak dla mnie
i sperma nie jest jak budyń, mój ma raczej nie dobrą w smaku i jest rzadsza niż budyń, i nie połyka się tego jak wode, tylko troszke gorzej, a potem coś ci się żołądek zagrzewa, hehe generalnie można by książke napisać:) lubie to i tyle