Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawiankaaa

NIEDOSZŁA RANDKA ....CO ZROBIC??

Polecane posty

Gość warszawiankaaa

WITAM:) POZNALAM PRZE INTERNET SUPER FACETA WYKSZTALCONY KULTULARNY OGOLNIE NA POZIOMIE. ZACZELISMY WYMIENIAC WIADOMOSCI I NAPRAWDE BARDZO FAJNIE SIE NAM ROZMAWIALO. PO JAKIMS CZASIE ON ZAPROPONOWAL SPOTKANIE, BO SPODOBALY SIE MU MOJE WYPOWIEDZI ORAZ WYGLAD. JA SIE UCIESZYLAM BARDZO I UMOWILISMY SIE NA SRODE. PRZEZ PARE DNI JESZCE ROZMAWIALISMY, ON WSPOMINAL O NASZYM SPOTKANIU ZE SIE CIESZY ITP AZ TU NAGLE MI ZYCZAJNIE NIE ODPISAL.. NIE WIEM CZEMU BO NIC W NASZYCH RELACJACH SIE NIE ZMIENILO... STARSZNIE MI SIE SMUTNO ZROBILO NIE ODPISUJE MI JUZ DRUGI DZIEN TAK Z NIENACKA A MI BARDZO ZALEZLO NA TYM SPOTKANIU:(:( POWINNAM MU SIE JAKOS PRZYPOMNIEC PRZED TYM SPOTKANIEM CZY ON MNIE ZWYCZAJNIE OLAL??/ CO POWINNAM ZROBIC??

Gość odpusc on wie jaki masz nr

Gość warszawiankaaa
NO WLASNIE W TYM PROBLEM ZE JEDYNE NAMIARY TO INTERNET.. PORADZCIE COS SENSOWNEGO, CHOC MAM WRAZENIE ZE ZACHOWUJE SIE DZIECINNIE ALE NAPRAWDE ZAISKRZYLO

Gość juka83333
taaaa przypomniec....zal. daj sobie z d.. spokoj, jakby mu zalezalo to by dal znak, ze np. cos mu wypadlo.

Gość warszawiankaaa
napewno nie bnede sie napraszac ale jak wyjasnic ze z godziny na godzine mu sie odechcialo spotkania?? tymnabradzien napisal mi ze cieszy sie na spotkanie ja mu odpisalam a on mi juz nie?? gdzie tu logioka a moze to kolejny skur,, ehh

Gość juka83333
jak w ciagu 2 dni sie nie odezwie to bedzie to niestety kolejny sk.. pamietaj, ze krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje. wiec takie internetowe ochy i achy najczesciej okazuja sie wlk g...em

Gość warszawiankaaa
pewnie racja jak nie ten to inny:P ale naprawde cholernie mnie to dziwi zobaczymy do srody jeszce troche czasu jest, ale nie powiem bedzie mi przykro :(

Gość warszawiankaaa
a jak bym mu napisala wiadomosc typu "mogłes wprost napisac ze odwołujesz spotkanie, nie mam 5 lat i bym sie nie obraziła ani nie popłakała"

Gość asdfd4567
Napisz mu tak : "Cześć, tu taka to a taka. Co tam z naszym środowym spotkaniem, czy jest aktualne, bo nie rozmawialiśmy już całe dwa dni.... :D" Swoją drogą nie jest tak, że to ten facet zawsze zagadywał do Ciebie jako pierwszy? Może teraz liczy że wykażesz się inicjatywą zagadując jego i udowadniając mu tym samym swoje zainteresowanie jego osobą, bo on swoje już Tobie okazał zapraszając Ciebie na spotkanie.

Gość warszawiankaaa
ale my prowadzilismy wymiane wiadomosci i nagle mi na moja nie odpisal wiec to on powinien sie odezwac, a ja nie chce napraszac ale z drugiej strony tak mi przykro az to do mnie niepodobne takie zachowanie:)

Gość warszawiankaaa
dziewcvzyny doradzcie,, co byscie zrobiły na moim miejscu???? ja caly czas zyje nadzieje ze napisze ale coz nadziea matka głupich.

Gość dolorexs
moze ma problemy z netem?