Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlamloda

Wymarzona suknia!! Znalazlam D

Polecane posty

Gość przyszlamloda
kurcze tak sie nia podjaralam i nikt nic nie napisze :(:(:(

Gość hihihih2
taka sobie, poza tym musisz byc wysoka i bardzo szczupla

no bardzo ładna :) ale wczoraj osobiście widziałam ładniejszą:P no ale gusta są różne :)

Gość przyszlamloda
szczupla jestem, wysoka chyba nie bardzo (165) ale nie uwazam ze musze byc bardzo wysoka do niej :) mierzylam juz taki fason, moze nie identyczny i wygladal super ale w jakiej sukni slubnej wygladaloby sie brzydko :) myslalam ze wybor bedzie ciezki dopoki nie zobaczylam jej i sie nie przekonalam :D

mierzylam taka, jestem szczupla i myslalam wlasnie ze to ta wymarzona, a tu fatalnie.... a do tego strasznie nie wygodna, tance odpadaja i w ogole, tylko popatrzec mozna, bo w praktyce to odpada.

Gość przyszlamloda
HAZEL- a masz linka do tej ladniejszej- chce sprawdzic czy jest cos w stanie zachwiac moja pewnoscia ze chce ta :P

Gość przyszlamloda
CzerwoneWino- tez mierzylam, tanczyc w prawdzie nie probowalam w niej ale mysle ze nie potrafilabym z niej zrezygnowac :)

Gość przyszlamloda
i wyobrazcie sobie do tego wysoko upiete wlosy i jakis welon :):):) sorki ze sie tak jaram ale kurcze naprawde szukalam i chcialam sie z kims podzielic ze znalazlam :)

Gość lokatka
przyszlamloda, bardzo ladna suknia :] delikatna i bardzo kobieca :) ja wogole jestem zachwycona sukniami maggie soterro :) niestety jak dla mnie taki kroj sukni odpada bo jestem niska i mam szerokie biodra :P ja sie zakochalam (przynajmniej ze zdjec) w tym modelu: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=V7091HC co o niej sadzicie :>

Gość przyszlamloda
tez jest piekna tylko zupelnie inna :) niska tzn ile masz wzrostu? bo ja tez nie jestem wysoka (165cm)

Gość lokatka
no ja mam 163cm i w dodatku nie moge miec zbyt duzego obcasa (max 5 cm) bo moj ma 170 ;) no a do tego mam dosc maly biust, w miare waska talie ale szerokie biodra i9 duza pupe wiec trzeba je ukryc ;)

Gość lokatka
pipaaa faktycznie bardzo lada :) mnie sie wogole bardzo podobaja takie suknie a la "greckie", jakbym miala inna figure to wlasnie taka bym chciala :)

Gość przyszlamloda
Pipaaa- tez ladna, "ciazowka" a teraz sa podobno bardzo modne :) Lokatka- 163 to wcale nie malo to jest jakas beza ze trzeba miec 2 metry :P uwazam ze kazdej kobiecie predzej wlasnie w waskiej ladnie (wysokiej czy niskiej) niz w bezowatej :) ps- ja zamierzam miec niziutki obcasik ze wzgledow wygody :D moj ma 176 :)

Gość przyszlamloda
a tak w ogole dziewczyny to kiedy slubujecie? :)

Gość lokatka
7 sierpnia 2010 a ty :>

Gość przyszlamloda
hehehe tydzien po Tobie ;)

Gość cudnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość lokatka
to oby sierpien byl ladny ;) a zamierzasz szyc suknie czy kupic gotowa w salonie? orientujesz sie wogole po ile stoja suknie od maggie soterro?

Gość przyszlamloda
bede szyc bo na taka z salonu mnie nie stac :( podejrzewam ze sa bardzo drogie :/ a nie mam 5 tys zeby na kiecke wydac :):) a Ty bedziesz szyc czy z salonu?

Gość lokatka
no wlasnie nie wiem... bo nie wiem po ile takie dokladnie stoja, ale wlasnie tez tak czuje ze nie bedzie mnie na taka stac :P ale z drugies strony troche sie boje szyc, bo sukienka jest dosc nietypowa i obawiam sie ze kopia nie bedzie zbyt wierna orginalowi :P

Gość przyszlamloda
mysle ze razem z krawcowa mozna ja jeszcze bardziej dopracowac :) wiadomo ze pewnie identycznej by nie uszyla (chyba nawet nie wolno bo sa jakies prawa autorskie w tym kraju :D) natomiast chociaz czlowiek wie jak to ma wygladac a czy haft bedzie od lewej do prawej czy z drugiej strony to juz chyba az takiego znaczenia nie ma :)

Gość lokatka
przyszlamloda, a jak tam u ciebie, wszystko juz zalatwione?

Gość przyszlamloda
Goś89- dziekujemy :D:D Lokatka- no juz wszystko mam zalatwione :) sale, zespol, fotograf, kamerzysta nawet krawcowa mam juz zaklepana :) takze nic tylko czekac a szczerze powiedziawszy chwilami szczegolnie- nie moge sie doczekac :) szczegolnie jak sie jest na czyjims weselu to jakos tak nienatrualnie czlowiek nie moze doczekac sie wlasnego :) ale jakos to leci, pamietam jak bylo 1,5 roku a teraz zostaly w zasadzie 9 miesiecy :)

Gość upupupu