Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ryk999

toksyczny związek

Polecane posty

Wpadłam po uszy ,10 lat temu poznałam faceta był po nieudanym związku (w separacji) ma syna, ale dlaczego takiemu nie dać szansy po około 2 miesiaącach zamieszkaliśmy razem i bylo cudnie .Odwiedzał swego syna ,bo przecież nie mżna zabronić komuś kontaktu z dzieckiem .Ze mną spędzał całe dnie a tam kilka godzin raz na tydzień .Związek udany ,chyba aż za dobry rozumieliśmy się wspólnie pracowaliśmy i odpoczywaliśmy ,ale sielanka pękła pewnego dnia całkiem przypadkowo odczytałam sms w jego telefonie a tutaj jego żona pyta kiedy wypłata .Zadzwoniłam do niej umówiłam się na spotkanie, i okazuje się że ona nic o mnie nie wie ,ale jest jego żoną tz tylko do brania kasy bo reszta jej nie obchodzi.Powiedziała ,że to zakończy ,że czuje się oszukana i tak minęły kolejne miesiące on mnie czaruje że złożona jest sprawa ,a ja tkwię w tym toksycznym związku (dodam ,że on mieszka u mnie bo ona ze swymi rodzicami pod dach go nie przyj mie,a odemnie on nie chce się wyprowadzić )co robić

Gość kaz mu sie wyprowadzic
i tyle:-)siedzi u Ciebie bo tak mu wygodnie

jesli go zameldowalas u siebie, to naprawde masz problem - jesli nie stac Cie na porade u adwokata, znajdz 'darmowego' przy urzedzie miasta lub w sadzie, niech Ci powie , jak prawnie z tego wybrnac. Jesli nie meldowany a naprawde nie masz zamiaru z nim przebywac i nie pomagaja Twoje rzadania - szukaj barczystych przyjaciol, niech mu 'delikatnie' przetlumacza z polskiego na polskie.. Rzeczywiscie wredny typ

jesli go zameldowalas u siebie, to naprawde masz problem - jesli nie stac Cie na porade u adwokata, znajdz 'darmowego' przy urzedzie miasta lub w sadzie, niech Ci powie , jak prawnie z tego wybrnac. Jesli nie meldowany a naprawde nie masz zamiaru z nim przebywac i nie pomagaja Twoje rzadania - szukaj barczystych przyjaciol, niech mu 'delikatnie' przetlumacza z polskiego na polskie.. Rzeczywiscie wredny typ

Gość asale
Każ mu się wyprowadzić. Możesz też go spakować jak go nie będzie i wymienić zamki. jak się będzie awanturował to wezwij policję (jeśli nie jest zameldowany, to każą opuścić mu Twoje mieszkanie). Szansy moim zdaniem mu nie dawaj bo to kawał gnojka