Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margo1705

głodówka od 09,11

Polecane posty

Gość margo1705

Gość margo1705
witam jest ktos chcetny zaczac ze mna glodówke?

Gość margo1705
a powiedz mi cos o tej diecie:) to moze sie skusze:0 glodowke juz kiedys stosowalam i wiem ze to pomaga tylko trzeba wiedziec jak z niej wyjsc

na glodowke to sie nie przechodzi "od tak"/..... trzba min, 3 tyg wczesniej sie przygotowywac bo padniesz 2 dnia... i ksiazki czytac... to podstawa do glowodek bo bedzie ci sie cos dziala i nie bedziesz wiedziec nawet co ;P od 3 tyg. wczesniej odstawiasz kawe, mieso... 2 tyg. wstecz tluste rzeczy, jesz duzo warzyw... tydzien wczesniej pijesz tlyko soki z warzyw... a potem ile chcesz 2-3 tyg. nawet woda tylko... ewentualnie herbata nielodzona i niesmalowa, slaba... po glodowce masz na odwrot tydzien soki potem powolutku dostawiasz rozne ciezkostrawne rzeczy itp. glodowka od tak-pierwszy krok do anoreklsji lub bulimii... Pozdrawiam =]

Gość margo1705
dziekuje ci BRAK POMYSŁU za odpowiedz i opis ale ja wiem o tym ja juz stosowłam glodówke wtedy stosowalam od tak i schudłam 5 kg , minelo juz duzo czasu a u mnie waga nie rosnie! celulit tez mi sie bardzo zmniejszył gdziesz o 40% takze szukam chetnej osoby to wytrwania ze mna choc kilka dni:) bo na dluzsza sie nie łapie:)