Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia2224

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Kinia2224

hej wszystkim zastanawiam sie czy moge byc w ciazy. Ostatni raz kiedy mialam mozliwosc zajscia w ciaze to w ostatnim tygodniu sierpnia. Potem dosc dlugo czekalam na miesiaczke, ale mysle ze spowodowane bylo to zmiana klimatyczna, bo nie pojawila sie w sierpniu ale po 42 dniach we wrzesniu i wcale nie skapa ale nawet dosc obfita i trwala normalnie 5-6 dni. jednak powoli zaczynam sie martwic dzis jest 8 listopada a ja wciaz nie mam okresu od wrzesnia. chcialam zrobic test ale niestety mieszkam w malym miasteczku gdzie wszyscy sie znaja. nie chce niepotrzebnie wzniecac plotek. test zakupie dopiero za pare dni. w ostatnie dni zle sie czulam, mialam grype, ale wciaz boli mnie brzuch w okolicach pepka prosze o komentarze jesli mialyscie juz taka sytuacje z gory dziekuje pozdrawiam

Gość Olać ploty
NIGDY nie patrz na to, co pomyślą inni - jeśli idzie o Twoje zdrowie, lej na plotki. Jeśli nie chcesz kupować testu, zrób go w labolatorium z krwi (beta HCG), pewność 100%. Jeśli wyjdzie negatyw, udaj się niezwłocznie do lekarza, niech Cię przebada. A resztą się nie przejmuj.

Gość jeśli tak sie
przejmujesz plotami to zakup test przez internet proste przeciez go masz