Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Homerrka

Znacie jakis ludzi z podwojnym wyzszym wyksztalceniem?

Polecane posty

Gość Homerrka

Co sadzicie o takich ludziach?

Gość romantyczny wielbiciel wierszy
Sadze ze maja za duzo wolnego czasu i sie nudza- ja skonczylem budownictwo na politechnice, administracje zaocznie i jako 3 kierunek robie projektowanie i urbanizacje terenow zielonych.

Gość Konkretowy
Mój kumpel jest hydraulikiem i elektrykiem.Ma 2 fakultety. Co o nim myślę? Myślę ,że jestem. I huj !

Gość bywaaa
Znam się, mam podwójne wyższe wykształcenie ;), może kiedyś to był duży wyczyn kiedy studia były na bardzo wysokim poziomie. Ja mimo że studiowałam na bardzo dobrych polskich uczelniach, nie uważam tego za wyczyn...

Gość ja studiuje archeologie
i historie jednoczenie i powiem wam,ze mam mase wolnego zcasu (oba kierunki dziennie). Poziom jest zenujaco niski. Sa osoby ze mna na roku ktore maja poziom wiedzy zenujaco niski. Strasznie sie rozczarowalam. Po liecencjacie z archeologii planuje rozpoczac historie sztuki.

Gość przepraszam w poscie powyzej
za pwotorzeni> Jestem strasznie zmeczona.

Gość romantyczny wielbiciel wierszy
Ja pracuje w zawodzie zwiazanym tylko z tym pierwszym kierunkiem, drugi to nie wiem po co robilem, do dzisiaj sie dziwie. Na trzeci poszedlem .... bo kupilem sobie roze miniaturowe i potem zafascynowalo mnie zakladanie ogrodow. Nie wiem czy go skoncze bo kaza mi sie uczyc roslin po lacinie, chorob roslin itp. i musialem lazic po lace i lesie i zbierac i suszyc rosliny- strasznie mnie to wkurwia. O ile do pierwszego kierunku mialem predyspozycje bo wygrywalem nawet olimpiady matematyczne to do zapamietywania lacinskich nazw nie mam pamieci wcale- pamietam tylko chuj i kurwa. Chyba je rzuce.