Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klann

Dziewczyna z małymi cyckami też może być sexy

Polecane posty

Sa gusta i gusciki. Ale wielkosc tzytzkow raczej nie ma wiekszego znaczenia, chyba ze w kwestii karmienia dzieci. Ja nie zamierzam sie wiazac z tzytzkami, tylko z kobieta - czlowiekiem.

Gość klann
No spoko, ja myślę podobnie. Ale jednak kobieta powinna być zgrabna i mieć to "coś" w sobie. Najgorzej gdy ma fatalną figurę, brzydką twarz i do tego małe cycki ;)

Gość np pewnie ze moze
ale dziewczyna z jedrnym C jest jeszcze bardziej sexy:)

Gość mialo byc no pewnie
:)

Gość do klann
a jaka Twoim zdaniem to fatalna figura?

Gość Figura...
...beczki :classic_cool:

Gość bezksztaltna jest gorsza
ze 30 kg nadwagi gdzie wszystko zlewa sie w jedna calosc,nie mozna nic wyodrebnic,celulit

Gość do klann
zapytalam bo moim zdaniem 30 kg to nie opis figury bardziej mi chodzi o proporcje bo mozna schudnac i miec ok figure ale mozna byc szczuplym i miec chu***** np krzywe nogi zastanawiam sie co u faceta znaczy wlasnie fatalna figura pomijajac nadwage

Gość klann
Dla mnie fatalna figura to brak proporcji, np. zbyt krótkie nogi, brak wcięcia w talii, albo coś stylu - duży tyłek i grube nogi, a reszta szczupła. Oczywiście nadwaga też jest anty-sexy ;), ale widuję czasami kobiety nieco przy kości i są całkiem ok.

Gość nie mozna schudnac 30kg
i miec super figure,piersi beda na pewno obwisle,reszta ciala jak wycwiczona ok,ale piersi beda wisiec,dodatkowo malo jedrna skora,wiec nie wiem co gorsze

Gość do klann
nie pisze tutaj o super figurze ale uwazam, ze kobieta ktora schudnie np 30 kg moze lepiej wygladac od takiej, ktora zawsze byla szczupla ale nogi ma takie jakby beczki prostowala ;/ sa rozne zabiegi, operacje itp zeby "naprawic" malo jedrna skora a na biust nie musza byc od razu sylikony ale podnoszenie lifting piersi i inne zabiegi

Gość do klann
moze ktos pomyslec ze przyczepilam sie tych nog ale znam kilka chudych z baardzo krzywymi nogami i uwazam, ze juz lepiej wazyc te pare kilo wiecej niz tak wygladac. mowiac duzy tylek i grube nogi masz na mysli np jennifer lopez i beonce ?