Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwefefedfsfsedfsde

Jak wygląda posiedzenie sądu?proszę o odp. fachowców

Polecane posty

Gość dwefefedfsfsedfsde

?

Gość Pan powyżej otrzymuje
punkt - pomógł :D

Gość fghjmk./
domyslam sie , ale czy mogę pojsc jesli jestem osoba pokrzywdzona?Czy zeznaje ?

Gość poczekaj chwile
moze troche dluzej jest tu pare osob, ktore sie na tym znaja moze Ci doradza jedna co prawada nie robi tego za darmo, ale moze sie dogadacie :)

Gość tyhujikl
ok

Gość dupa z druta
ale w jakiej sprawie to jest? tzn. obcy ludzie oskarzeni, obcy pokrzywdzenia, nie jestes swiadkiem a chcesz isc posluchac czy jak? ja kiedys bylam w sadzie, nie weszlam co prawda na rozprawe, czekalam na korytarzu, bo bylo to dla mnie zenujace, zeby isc jako gap praktycznie, mimo, ze jeden oskarzony byl z mojej rodziny ale skoro nie wnosilam nic do sprawy to po kiego wala siedziec i sie gapic jak sroka w gnat?? dodam ze moi rodzice, i ciotki byli w srodku i bylo to dla mnie idiotyczne, co niby chcieli oskarzonym dodac otuchy??? bez przesady, to nie byla az tak bliska rodzina, moim zdaniem zrobili z siebie kretynow siedzac tam jako rodzina przestepcow a ja jak idiotka musialam na nich czekac na korytarzu, wszyscy przechodzacy pytali czy na sprawe, czyja rodzina, co tu robie itd a ja udawalam ze nie gadam po polsku, na szczescie mialam ze soba ksiazke w obcym jezyku ktora czytalam

Gość lkjhgfvb
to ni rozprawa jestem os.pokrzywdzona okradziono mnie z dorobku życia

Gość lkjhgfvb
słyszałam , że wchodząc na salę rozpraw muszę się ukłonic nisko i wypowiedzieć:witam Waszą Łaskawość. prawda to?

Gość królwoeinnnhn
wal sie!!!!!! tłumoczku sponiewierały ;)

obejrzyj sobie na tvn 'sedzia anna maria weseolowska' bedzie wiedziec

Gość dupa z druta
no ale to przepraszam nie dostalas jakiegos zawiadomienia w sprawie stawienia sie itp??? przeciez jestes tam najwazniejsza osoba...zeznania zlozylas (zlozyles?) juz na policji, teraz jakas konfrontacja, czy uzupelnienie..no nie wiem, ale dziwne to dla mnie ze jako osoba pokrzywdzona nie wiesz co masz zrobic...nikt sie toba nie zajal?? a tak wogole to chyba jakies procedury sa no nie? w ostatecznosci idz do jakiegos radcy prawnego, albo adwokata, czasami, np. przy izbach rzemieslniczo handlowych, przemyslowych organizowane sa darmowe spotkania z takimi osobami, u mnie jest na przyklad takie spotkanie organizowane w moim kosciele parafialnym

Gość hjhjhkilok
DLACZEGO POLACY NIE POTRAFIĄ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM :DD posiedzenie sądu !!!! tępaki to rozmowa na temat zgromadzonego materiału tzw.luźna rozmowa

Gość dupa z druta
w sumie to moja wina, zle napisalam, ja rowniez bylam na posiedzeniu wtedy, nie na rozprawie, wiec zeby przedmowca nie zesral sie z emocji kajam sie, ze zle napisalam - niedoczytalam jesli wolisz

Gość hukfmd hukjkfgb
dupa z druta mamuta i duchownym z obliczem jałownym

Gość kutamorganas
mocz ci z dypy z druta się ulewa