Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochankaaaaaa

zemsta na fececie

Polecane posty

Gość kochankaaaaaa

mam problem, zerwalam kontakt z facetem ktorego bardzo kochalam, jednak z biegiem czasu po kolejnych jego klamstwach, intrygach itd coraz mniej mi na nim zalezalo. teraz po raz kolejny mnie oklamal w tej samej sprawie, powiedzialam dosc. zerwalam z nim kontakt. zastanawiam sie teraz czy spotkac sie z nim za jakis czas i pokazac co stracil czy odpuscic i na tym skonczyc?

Gość dziwna jesteśśśśśśśś
nie potrafisz go skreślić, wciąż masz nadzieję że zacznie prosić o przebaczenie..:D.......a on bzyka inne i śmieje się z ciebie :)

Gość kochankaaaaaa
ale za to jak mi analnie dogadzał...

Gość kochankaaaaaa
nie musze miec nadzieji bo od dluzszego czasu prosil o powrot, nie bylismy razem od pewnego czasu ale probowalismy cos naprawic itd. pierwszy raz czuje ze sobie poradze bez niego. ale chciala bym zeby tym razem to on sioe meczyl, nie ja

Gość kochankaaaaaa
chciałabym tak jak to się gdzieś w USA stało obciąć mu przyrodzenie

hmmm cos mi sie wydaje ze jest odwrotnie ....meczysz sie i nie mozeszsobie z tym poradzic :) ,gdzyby bylo inaczej nie myslalabys o zemscie, nie myslalabys nawet o nim :).....

Gość kochankaaaaaa
czyzby podszywacz mial gorszy dzien?:P

Gość kochankaaaaaa
chce mu dac nauczke, to,ze mysle o nim po 3 latach znajomosci to chyba normalne? :(

Gość kochankaaaaaa
za to , że jak się roztyłam to mnie dla innej szczupłej porzucił

pewnie ze normalne :) ...ale ty myslisz o nim w kontekscie zemsty :) najwieksza zemsta na nim bedzie jej brak ! nie ma nic gorszgo od ignorancji i obojetnosci :)

Gość to nie jest normalne
jakby ci był obojętny to byś patrzyła do przodu i polowała na coś nowego :P nie możesz tak po prostu przestać o tym faceciku myśleć?

Gość kochankaaaaaa
tak po prostu przestac nie moge..... :(

Gość kochankaaaaaa
nie widzielismy sie ponad miesiac. od jakiegos czasu w ogole nie mam z nim zadnego kontaktu . pisze do znajomych by mi cos przekazywali itd. odezwe sie za jakis czas spotkam raz powiem co mam powiedziec pojde i juz sie wiecej nie odezwe..... moze glupie ale chyba tak muszeeeee

kochankaaaaaa>>> wiem co czujesz :O....ale wszystko co chcesz powiedziec moglas to zrobic miesiac temu ....moze da mu to do myslenia moze nie...wszystko zalezy jakim typem czlowieka jest .....jesli to przecietny kowalski to odbierze to jako gest rozpaczy z twojej strony po jego stracie :O......warto ? raczej nie ....zwlaszcza ze bedzie ciebie bolalo jeszcze bardzioej jesli on zignoruje twoje slowa

Gość kochankaaaaaa
zżera mnie ta chęć zemsty , że jem ponad miarę i chyba już nikt mnie pieścić nie zechce , no chyba , że jakiś Arab

Gość kochankaaaaaa
ciezko z tym wsyztskim.. musze leciec.. pomysle jeszcze. dziekuje za rady :(