Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale moda nastała

nienawidze ludzi którzy każde zdanie kończą potwierdzeniem TAK

Polecane posty

Gość ale moda nastała

np przed chwilą na tvn te herbatki nie odchudzają, tak? bo one są mieszaniną ze słodzikiem, tak? lepiej pić herbate czerwoną, tak? bo ona bardziej pomoże, tak? kurva zaje-bała-bym suke bejbolem :-O tak mi ta moda na nerwy działa że wprowadza mnie w furie :-O w pracy to samo ..... skąd sie to wzięło ?

Gość z niemiec.
tu tak kończa każde zdanie

Gość no tak.........

Gość ale moda nastała
wstałam dziś tak? chłopa żadnego przy mnie nie było tak? orgazmu też nie tak? i tak już od miesięcy tak? w pracy też nikt mnie nie podrywa tak?

Gość a mnie bardziej
wkurzają ci którzy kończą mówiąc "rozumiesz"

Gość tak mowil jeden profesor
na mojej uczelni ;) Z sentymentem to wspominam, wiec mnie to nie wkurza, a juz tym bardziej nie zywie zadnych negatywnych uczuc do tych osob ;)

Gość ale moda nastała
te tak mię denerwuje bardzo! rozumisz! wisz!

Gość ale moda nastała
idż podszywie bo jestes żałosna i żałosne masz życie, pewnie sama sie cieszysz z tego co napisałaś

Gość a mnie bardziej
zapomniałem jeszcze dodac "aczkowiek" - jezuuuuuuu jak mnie wkurw*a np.: "masz racje i w pełni się z Toba zgadzam aczkowiek jednak ...." :)

Gość a mnie bardziej
miało być "aczkolwiek" - mam problemy z klawiatura :)

Gość ale moda nastała
a mnie wkurza to co ja napisałam , taka głupia to ja nie jestem by się śmiać z tego co tu napisałam , tym bardziej , że humoru nie mam bo znów dzień stracony

Gość ale moda nastała
bo ja myślę , a jestem po studiach , że generalnie aczkolwiek rzecz biorąc chyba prawda niestety napewno jestem mądra

Gość a moj maz...
mowi "nie w tym rzecz" zawsze jak popije i prowadzi jakas powazna dyskusje.Po tym poznaje ze ma dosyc,a wku...a mnie to!!!

Gość ale moda nastała
nawet z punktu widzenia psychologiczneho nie wiem skąd u mnie ta agresja na potwierdzenie zdania TAK aż mną trzęsie jak słysze to od kierowniczki lub innych osób od razu mina mi rzednie i w myślach wyobrażam sobie że przywale jej kijem w łeb okropnie dużo ludzi to mówi, nawet w programach tv,jak teraz w Dzień dobry TVN przyszła laska jakaś farmaceutka i 80 % zdań kończy na TAK czy ona zdaje sobie z tego sprawę ? co to za po-jeb-any lans :-O

Gość ale moda nastała
wiesz w naszych kręgach wiesz w kręgach artystów wiesz tak się nie gada wiesz

Gość ale moda nastała
generalnie to wkurwia mnie cala moja osoba rozumiecie, tak

Gość kikijhy
to jeszcze nic ! kuzyn mojego meza kazde zdanie konczy wyrazem-qrwa!:O

Gość gffgfgfgfgfg
Mój mąż jak coś opowiada to na końcu mówi "i ten tego " nic mnie tak nie wkurwia ale juz go troche oduczylam bo nie do wytrzymania to było

Gość dcfv bgnhm
mnie najbardziej denerwuje dodawanie na koncu zdania 'rozumiesz o co chodzi '?? moja tesciowa caly czas tak mowi, jej corka tak mowi i jak slysze to od jej syna (mojego meza) to mnie szlag z miejsca trafia... nie kurva nie rozumiem jestem tak glupia, ze lepiej zeby sie zamknela albo narysowala mi to 😡 np. jak obnize abonament to bede miala wiecej na tv ROZUMIESZ O CO CHODZI ? ja pierrdole 😡

Gość basiastasia
...promujemy troje dzieci, tak? a wy nie promujecie ,tak? zgadzam sie na to, tak? warunkowo, tak? BEŁKOT ZACIETRZEWIONYCH BARANÓW , tak? przed chwila na TVN, tak?

Gość jkjkjkjkkkjk
moze powinnas się leczyc z taką nerwicą?

Gość jkjkjkjkkkjk
a ja bardziej nienawidze niz jakies style wysławiania się facetow ktrozy az emanują stwierdzeniem ze mogą miec kazda, przypierdolic to mozna takiemu a nie kobiecie ktora ma taki styl wysławiania się, tak?

Gość dziś na pomarańczowo
ja tak mówię tylko kiedy ktoś mnie wybitnie wnerwia swoją głupotą i nie rozumie co się do niego mówi. to jest takie podkreślenie, emfaza. a słowo aczkolwiek? co z nim nie tak? wiesz, niektórzy ludzie mają nieco szersze słownictwo niż kurwa, chuj, pierdole, ja jebie etc.

Gość jkjkjkjkkkjk
dzis na pomaranczowo- bo wiesz oni są patologią i az starch przy nich uzywac polskiego słownictwa bo jeszcze za aczkolwiek mozesz oberwac