Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatoczanka

Zapalenie zatok, prosze o pomoc!!

Polecane posty

Gość zatoczanka

Witam :) astanawiam sie czy nie mam zapalenia zatok..moje objawy nic mnie nie boli, nos w zasadzie nie jest zapchany (czaaasem- ale jesli juz jest nie tak latwo go "wydmuchac") bylam chora i zastanawiam sie czy to zwykly katar czy juz zatokowy? po czym to poznac? jedyne chyba co mi na to sugeruje to lasnie ten przytkany czasem nos (ale smak i wech posiadam) no i troche mi po gardle leci...

Gość zatoczanka
mooze ktos pomoze? nikt :(

Wybierz się do lekarza ogólnego - tam dostaniesz skierowanie do laryngologa. Inaczej nie umówisz się na wizytę. Zapytam Cię o parę rzeczy...bo sama miałam problem z zatokami. Czy często boli Cię głowa, w którym miejscu najbardziej (czoło, okolice policzków, tył głowy) Zatoki są różne i rózne są ich dolegliwości. Jesli masz uczucie ze masz ciągle zapchany nos i nie możesz oddychać, nie czujesz zapachów - to mozesz mieć polipy. Ale stwierdzić to moze tylko laryngolog. Rada - nie zgadzaj się na punkcje zatok - jak będziesz ją raz miała, to będziesz mieć przez całe życie.

Gość Gość

Chwalę sobie inhalator Novama Familino Pro. Włoska jakość, dożywotnia gwarancja, nie jest to jakiś chiński sprzęt którego pełno na rynku. Rodzinny inhalator, z cichym trybem pracy, nie straszy się tutaj dziecka jakimś niefajnym buczeniem drganiami i tak dalej