kasiamala 0 Napisano Listopad 9, 2009 hej:) zakladam nowy watek bo przekopac sie przez wszystkie to naprawde wyzwanie;P mam 19 lat i juz sporo wczesneij staralismy sie z narzeczonym o dziecko ale to byly tylko takie sporadyczne starania tzn. wtedy kiedy nam sie chcialo...od listopada zaczynamy takie prawdziwe starania-zobaczymy czy z tego cos wyjdzie...;) zapraszam wszystkich ktorzy tak jak ja zaczynaja starania o dzidziusia wlasnie w tym miesiacu;))) mam nadzieje ze troche nas bedzie:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiamala 0 Napisano Listopad 9, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiamala 0 Napisano Listopad 9, 2009 nie ma tutaj nikogo?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiamala 0 Napisano Listopad 9, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjj Napisano Listopad 9, 2009 narzeczonym?? szkoda że nie z mężem - ja póki co się sporadycznie staram z mężem ale tylko tak uda się nieuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiamala 0 Napisano Listopad 10, 2009 a czy to przeszkadza ze z narzeczonym a nie mezem??? ja nie widze zadnych przeszkos... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a dlaczego Napisano Listopad 10, 2009 tak wczesnie chcesz zostac mama?? nie chcesz na razie sie uczyc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiamala 0 Napisano Listopad 10, 2009 dlaczego nie zapytacie 30 letniej kobiety ktora sie stara o dziecko dlaczego tak pozno chce byc mama? na szkole jest czas zawsze, na dziecko nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdafcefg g Napisano Listopad 10, 2009 ale z czasem sie nie chce uczyc juz potem;) ale jasne to Twoja sprawa przeciez:) jesli jestes przekonana:) bycie mloda mam to super rzecz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojojjj Napisano Listopad 11, 2009 bycie młoda mamą tak ape po 20stec - a ty mature masz wogóle?? zachwile zacznie ci dupa gonić na imprezki a kto się wtedy będzie zajmował płączącym, upapranym maluchem? a kto cię będzie utrzymywał? ten po żal się boże narzeczony?? który zachwile stwierdzi że ślubu nie macie a inne są lepsze i będziesz młodą szczęśliwą samotną matką na zaisłku - bosze jaka nie odpowiedzialność!!! macie wogóle gdzie mieszkać? z czego się utrzymać? maluch sporo kosztuje - dziecko bez ślubu, co na to wasi znajomi? rodzice? chyba że przez dziecko chcesz przycisnąc narzeczonego któremu wcale się nie spieszy do ślubu z Tobą... twoje koleżanki pokończą studia, będą świetnie zarabiać, świetnie wyglądać a ty będziesz miała dziecko i prace w markecie ... gratuluje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olasz Napisano Listopad 11, 2009 do jojojjj nie bądź taka okrutna!!! ale ma rację to jest bardzo ważna decyzja taka na całe życie... więc dobrze to przemyśl bo jeśli twój facet jest tak młody jak Ty, to może się później okazać, że jest naprawdę ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach