Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonoo

minetka

Polecane posty

Gość bonoo

Dziewczyny lubicie minetkę ?Ja szczególnie lubie wygolone szparki. Moja była dziewczyna mówiła że jestem mistrzem minety była dziewicą i pierwszy raz mieliśmy tylko oralnie. Ona mi nie robiła laski ale ja drażniłem językiem jej wygoloną szparkę i i choć się krępowała bo to jej pierwszy raz doszła do orgazmu. Potem sama chętni ściągała majteczki:). Powiem wam że uwielbiam naturalny zapach cipeczki taka bez mycia:) która jest chętna:)?

Gość egwg
Skad dziewica moze wiedziec,ze jestes mistrzem minety gdy ty jeden ta minete strzelałes.NIe miaął porownania jak inny faceci to robia,to nie wie czy jestes mistrzem :-)

Gość bonoo
No w sumie masz troche racji, ale wczesniej uzywala nutelli i swojego spaniela. Podobno wypadalem duzo lepiej, stad jej okreslenie.

Ja tez jestem mistrzem minety i pallcowy:P sprawdzałem na kilku dziewczynach i wszystkie chciały więcej mowiac ze jestem boski w te klocki i znam się na robocie? No i:P nie chodzę i się nie chwale:P teraz mam dziewczynę:P i tylko jej pokazuje:P jak smakuje prawdziwa mineta:P

Gość Niełatwa
co tu ukrywać... chyba nie ma laski która tego nie lubi:P