Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka25

Jak znalesc chlopaka?

Polecane posty

Gość martynka25

Jak w temacie niewiemem jak go znalesc,ostano zaczynam w myslach narzekac na brak faceta, oczywiscie nikomu sie do tego nie przyznaje. Rzadko ostatnio wychodze gdzies na miasto z kolezanka,a jak juz ide z jakas kumpela posiedziec do pubu to malo kiedy sie jakis dosiadzie.Na imprezy nie chodze,ewentualnie na dyski ale tam go nie szukam bo jak spotykam jakiegos delikwenta i daje mu swoj nr tel. to sie i tak pozniej nie odzywa:/Przez neta niewiem czy to dobry pomysl, kiedys milam faceta poznanego przez fotke.pl..Po za tym jak juz z kims pisze zeby sie poznac szybko mnie nudzi takie pisanie przez gg,zaproponowalabym spatkanie ale licze na faceta,a niestey z ich strony glucha cisza!!

Gość najpierw wypadaloby
siegnac po slownik ortograficzny, poczytac troche, a pozniej zabierac sie za szukanie chlopa

Gość martynka25
gdzie tu widzisz bledy ortograficzne?! przyznaje zjadam literki , a to dlatego ze szybko pisze:p

Gość Nainkaa
Autorko skad jestes ?

Gość ja wam prawde rzekne
martynka25- błędów sporo i są to błędy ORTOGRAFICZNE, a nie zjadanie literek. Szybkie pisanie nic nie ma do rzeczy, osioł i tak będzie osłem. :)